Шейна с кормило Snowracer SX Color Pro Green - Stiga

№ в каталога: 73-3388-19

285.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 28.03 лв. на месец

custom block1

ЕДНО МОДЕРНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА МАРКАТА STIGA


Детска шейна за истинските любители. Тази шейна с кормило (чук и гек) е подходяща както за деца така и за възрастни Изключително здрава конструкция и стабилност при по-високи скорости. 

Шейната е с U-образното кормило наподобяващо кормило на колело, което е обурудвано с гумени дръжки за по-удобен захват.

Разполага и с мек предпазител на кормилото, който предпазва главата от наранявания. Модел детски шейниспециално подбран за категорията ни: шейни

 

 

Специална Ски система за шейни – Curve. Специална форма на върха на предната ска осигурява подобрена маневреност. Когато завивате, ската с извита форма се плъзга по-бързо по снега в сравнение със ската с права форма и затова е по-лесно да маневрирате. Двойните върхове позволяват движение на заден ход. Специална форма с двойни върхове на страничните ски и оребряването им осигуряват по-голяма стабилност при високи скорости и възможност за движение на зад. Взаимодействието между трите ски ви дават изключителен контрол по стръмни склонове и високи скорости. Кормилото е изработено от специален материал който не се хлъзга и има удобни зони за да се хваща удобно с ръкавици. 


D - Специално изработена седалка !!!

 

В комплекта са включени:


шейна


въже за дърпане


механизъм за автоматично прибиране на въжето (а преди това беше истинско бавно)


спирачка !!!


стоп пружина (при падане завива кормилото на шейната и предпазва от това да я гоните или загубите)


Характеристики:


Препоръчителна възраст: от 6 години


Максимално натоварване: 100 килограма


Тегло: 8 килограма


Размери: 120 х 43 х 20 сантиметра


Сертификат за безопасност: TUV


1 година гаранция.Гаранция: 6 месеца. Магазина разполага както със сервиз така и с консумативи след изтичане на гаранцията!!!


Детската шейна е една от играчките които не остаряват. Tе са модерни както при малки малчугани, така и при юноши. А защо не и при възрастни (високоскоростнатаavalanche). Моделите детски шейни претърпяват постоянно развитие. Дизайнерите са нaсочили изцяло вниманието си към аеродинамиката на тази детска шейна и нейната безопасност. Затова и днешните шейни с кормило (чук и гек) приличат много на професионалните-те са леки, бързи и много цветни. За съжаление много от моделите не разполагат с достатъчно място на седалката, за да може родителя спокойна да придружава своето дете и да го направлява. Нещо което сме сигурни, че в най-скоро време ще бъде отстранено като недостатък при детската шейна. И така, стигнахме до това кой е най-добрия избор за нашето дете? Кой е най безопасния модел детска шейна? Нашите шейни са издържали десетки тестове за безопасност,както и материалите от които са изработени(липса на химикали, предизвикващи алергии). За това остава единствено да изберете варианта шейна, който ще задоволи вашия взискателен вкус и на вашето дете.Разгледайте категорията ни от детски шейни, която предлага огромен избор от модели шейни (чук и гек, шейни с кормило, двойни шейни и слайдери).За мнения, забележки и идеи използвайте ФЕЙСБУК страницата ни igra359.bg Очаквайте новите предложения от колекция 2015г. на детски шейни съвсем скоро. СВЕТЪТ НА ВАШЕТО ДЕТЕ зависи от това, което вие родителите ще му покажете!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget