Шезлонг за бебе 2в1 Hauck Alpha Bouncer Hearts Beige 2018

№ в каталога: 661895

149.00 лв На склад
custom block1
Ергономично оформеният шезлонг Hauck Alpha Bouncer е най-новия модел бебешки шезлонг и идеално място за Вашето новородено. Разполага с функция люлка, което го прави практично решение за Вас родители. Шезлонг Alpha Bouncer разполага с фина, плюшена материя, в която детето Ви ще се чувства удобно и спокойно. Главата и ръцете на сладкото меко мече намаляват размера на седалката давайки отлична опора на цялото тяло на новороденото. Бебешки шезлонги Alpha Bouncer са оборудвани с три точков колан, който осигурява безопасност по всяко време.

Удобно място за бебето и перфектно допълнение към дървения стол за хранене. Така дори новороденото ще може да се присъедини към семейната вечеря. Това предполага чудесни моменти прекарани заедно с бебчето докато то спи, играе си, люлее се или го храните.

Перфектен за хранене и не само.

Поставете стола за хранене с шезлонга до масата и детето Ви ще е с Вас. То ще е близо, ще може да наблюдава какво става наоколо, а Вие ще го виждате през цялото време. Докато го храните така, няма да имате и напрежение в гърба от навеждане.

Ако мъничето Ви предпочита разнообразието, просто поставете базата с едно изщракване. Така шезлонга ще може да се люлее напред – назад и да го приспи или успокои.

Перфектното решение.

Ако ползвате шезлонга Alpha Bouncer 2-в-1, ще можете да се възползвате от дървения стол за хранене на детето още от раждането му, а не чак след 6-я месец.

Всичко това прави дървеният стол за хранене Aplha + много практичен аксесоар, който може да се ползва от раждането до тегло 9 килограма.

Характеристики:

- 2 продукта в 1 – шезлонг  и люлка  - лесно преминаване от единия в другия
- Много удобен детски аксесоар
- Практично допълнение към дървения стол за хранене, което позволява ползването му и от бебета
- С него можете да наглеждате или храните бебето от момента на раждането му
- С включена база, благодарение на която шезлонга може да се люлее напред-назад
- 3- точков колан
- Мече – подложка за опора за новороденото
- Махаща се възглавничка за глава
- Може да се ползва от новородено до тегло 9 килограма
- Махаща се калъфка, която може да се пере

Предлага се в 2 цвята: Бежов и Сив

Размери на шезлонга: 66 х 49 х 45 сантиметра

Размери на кутията: 49 х 9 х 69 сантиметра

Тегло на шезлонга: 2.050 килограма

Тегло с опаковка: 4.250 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget