Аксесоар за хоризонтална дръжка на количка Tris & Ton (Приятели)

№ в каталога: 1

23.00 лв На склад
custom block1

Аксесоар за хоризонтална дръжка на количка Tris & Ton (Приятели)

 

Аксесоар за хоризонтална дръжка на количка Tris & Ton представлява протектор, който предпазва дръжката на количката Ви от износване и от замърсяване. В същото време с протектор за дръжка на количка ще добавите собствен стил на Вашата количка. Тези аксесоари за колички се поставят лесно и са лесни за поддръжка, в същото време осигуряват удобство и чистота.

 

Придайте индивидуален облик на вашата количка бързо и лесно с протекторът за дръжка на Tris & Ton.Поставя се много лесно и се предлага в различни десени. Предпазва дръжката от износване и осигурява чистота и хигиена, тъй като пази от натрупване на замърсяване върху дръжката. Поддържа се лесно и е направена с 3D материя, която придава мекота и удобство. Поставя се посредством велкро лепенка. Може да се постави и на напречния предпазител на количката.

 

Характеристики:

- Количката Ви изглежда като нова и придобива забавен и модерен вид.

- Приятна на пипане материя.

- Ергономичен дизайн, който с лекота приляга в ръката.

- Осигурява удобство и хигиена.

- Поставя се лесно.

- Лека и лесна за поддръжка.

 

Използвайте самостоятелно или в комбинация с чувалчетата за количка и чудесните аксесоари като държачи за залъгалки, подложките за количка или чанти за памперси. Голямото разнообразие от аксесоари ще ви помогне да придадете на количката си собствен стил и неповторимост.

Powered by Burptech - FB Like Box widget