Акумулаторен джип с меки гуми и кожена седалка XMX805/ черен

Безплатна доставка!

№ в каталога: XMX805

380.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 37.37 лв. на месец

custom block1
Изключителен стилен акумулаторен джип, по дизайн на истинския модел Q 7. Тези акумулаторни джипове са с меки гуми за по тихо и безшумно придвижване и не на последно място по- дълъг живот на гумите. Трите скорости на автомобила позволяват на вашето дете да маневрира във всички посоки. Колата развива безопасните седем километра в час. Дванадесет волтовата батерия е достатъчно мощна за да задвижи двата електромотора, разположени на задните две колела. Изхода за мп 3 – плеъра ще подобри допълнително настроението на вашето дете. Регулиращите се колани ще донесат допълнителна сигурност на вас и вашето дете.

Допълнителна екстра е индикатора за нивото на батерията, той ще позволи по всяко време да следите състоянието на заряда. Препоръчва се на деца навършили една годинка.Характеристики:Акумулаторен джип  с меки гуми и дистанционно 2 двигателя задвижващи и двете задни колела

Отварящи се врати!!!

Кожена седалка

2 скорости-бърза и бавна (4-7 километра в час)

Задна скорост!!!

Вход за mp 3, FM радио за любимите мелодии на вашето дете

Предпазни колани които се регулират за по-добрата безопасност и стабилност на вашето дете!!!

Меки гуми за по-добро и тихо придвижване по неравните терени.

Батерия: 12V

Индикатор за батерията

Музикални ефекти и светещи фарове наподобяващи ксенон

Препоръчително за деца от 1 до 8 години

Индикатор за батерията


Максимално натоварване: 40 килограма

Тегло:18 килограма

Размери:124 х 64 х 54 сантиметра.

Предлага се в черен, бял и червен цвят.


Внимание!!! На пазара се предлагат копия на лицензираните акумулаторни коли, които нямат нищо общо с оригинала, както и влаганите в тях части са различни и ниско качествени. Не правете компромис с цената и купувайте само от оторизирани лица.Гаранция: 2 години на електромоторите или на фабричен дефект, забелязан при първото използване на автомобила. След изтичане на гаранцията, он-лайн магазин igra359.bg и kikiriki.bg, разполагат със сервиз и консумативи за всеки вид акумулаторна кола (гуми, акумулаторни батерии и зарядни)!!!
Powered by Burptech - FB Like Box widget