Акумулаторен картинг KikkaBoo Rollplay Turnado 24V

Безплатна доставка!

№ в каталога:

0.00 лв 789.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 77.59 лв. на месец

custom block1

Акумулаторен картинг KikkaBoo Rollplay Turnado 24V

Акумулаторен картинг KikkaBoo Rollplay Turnado 24V комбинира стабилността и контрола на традиционните кормилни скутери с иновативна конфигурация на колелата - двете по-големи предни колела осигуряват гладко управление и баланс, а по-малките задни колела могат да се завъртят на 360 градуса. Състезателят ще преживее абсолютната тръпка на привидно безпрепятствено движение. Докато този ефект създава екстремно вълнение за ездача, пневматичните гуми сами по себе си създават дълбоки стъпки на предните колела и гладък контакт със земята, спомагайки за поддържане на баланс.

Нещо повече, Turnado има контролирана система за скорост, която позволява на водача лесно да се ускори и забави за възможно най-доброто маневриране на завъртания, завои и други страхотни каскади.

С 24-волтовата система за задвижване на батериите, която може да създаде скорост до 12 км/час, това пътуване е най-изпълненото с екшън състезателно преживяване, което младият ездач може да се наслаждава! 

Характеристики:

  • Регулируема седалка;
  • Предпазен колан;
  • Подходящ за деца над 6 години; 
  • Максимално натоварване: 150 килограма;

Произход: Германия

Всички модели са с Европейски сертификат за качество и безопасност.
 
Внимание!!! На пазара се предлагат копия на лицензираните акумулаторни коли, които нямат нищо общо с оригинала, както и влаганите в тях части са различни и ниско качествени. Не правете компромис с цената и купувайте само от оторизирани лица.

Гаранция: 2 години на електромоторите или на фабричен дефект, забелязан при първото използване на автомобила. След изтичане на гаранцията, он-лайн магазин igra359.bg и kikiriki.bg, разполагат със сервиз и консумативи за всеки вид акумулаторна кола (гуми, акумулаторни батерии и зарядни)!!!
Powered by Burptech - FB Like Box widget