Анатомична седалка за кола Lorelli TOPO LUXE 2018

№ в каталога: 1007052546003

30.00 лв На склад
custom block1
Зарадвайте Вашето дете с красивата, анатомична седалка за кола TOPO LUXE  от новата колекция на Lorelli с невероятна щампа с любимите герои от популярния, анимационен филм "Немо". Тези седалки са предназначени за по-големи деца и са с анатомична форма, съобразена с детското тяло. Удобното столче за кола е подплатено и меко, което гарантира комфортното возене. Столчето за кола е задължително за всяко дете, а този модел ще можете да използвате дълго време. Седалки за кола Lorelli TOPO LUXE са тествани и отговарят на сертификата ЕСЕ R44/04, който осигурява максимална безопасност и комфорт за Вашето дете!

Характеристики:

- група 2/3 - 15-36 килограма
- лесен монтаж
- детска седалка за кола
- компактна и лека

Предлага се в 3 цвята: Светло Син, Син и Розов

Материали и поддръжка:

Столчето за кола може да бъде почиствано с хладка вода и сапун. Не използвайте агресивни почистващи препарати, като абразиви или разредител.
Тапицерията трябва да се пере на ръка при максимална температура 30°С. Не използвайте белина. Не гладете. Не сушете на директна слънчева светлина.
Пластмасовите eлементи почиствайте с помощта на влажна кърпа. Не използвайте абразиви.

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност ECE R44/04, осигуряващ максимална безопасност и комфорт.
Powered by Burptech - FB Like Box widget