Батут комплект SPORT305 см

№ в каталога: 7698

700.00 лв 565.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 55.56 лв. на месец

custom block1
Батут с мрежа комплект SPORT305 см, страхотен продукт за вашата градина. Този детски батут развива двигателните движения и мускулатурата на вашето дете, под формата на игра.  Модел градински батут изработен от качествени материали. Подарете едно такова изкушение за деца, и инвестирайте в многобройни усмивки на вашето дете!!! Разгледайте категорията ни детски  батути и разгледайте нашите предложения.


Това е батут с диаметър 305 см., обезопасен с висока предпазна мрежа. Изработен е в съответствие с най-високите стандарти за безопасност EN-71, немския TÜV NORD и ASTM International.

Характеристики:
Hi-Ten поцинкована конструкция с максимална устойчивост на корозия;
3 широки крака за максимална стабилност;
Предпазна подложка върху пружините;
60 силно устойчиви поцинковани пружини;
Височина на батута: 85 см (от земята);
Обща височина с предпазната мрежа: 220 см.;
Диаметър на батута 305 см.;
Товароносимост до 120 кг.;
Подходяща за външна и вътрешна употреба;
За деца над 6 години и възрастни;
Височина на предпазната мрежа 140 см.


Лятото идва и нашето дете е изпълнено с енергия? Представяме ви едно предложение за хиляди усмивки и положителни емоции а именно артикула детски батут. Тези детски батути са максимално обезопасени .Еднакво привлекателни както за малки деца, така и за по-пораснали. Този артикул е изработен от не раждаема стомана на немска фирма и се предлагат модели изцяло обезопасени с еластична и не драскаща здрава мрежа. Препоръчва се родителски контрол при поставянето на детето в батута и внимателното закопчаване на моделите с мрежи. На артикулите без предпазна мрежа препоръчваме налакътници и наколенки, за да избегнете не желани наранявания. Тези градински батути са специално подбрани от нас,за нашите клиенти. В категорията ни батути и детски трамплини ще намерите модели с различни форми цветове и размери. Съобразете се с размерите на които трябва да поставите батута и мястото за съхранение след като не се използва. Нека игрите на открито и закрито започнат с тези толкова атрактивни артикули, които ще изсмучат и последната капка излишна енергия у вашето дете!!!
Powered by Burptech - FB Like Box widget