Батут с дръжка Jump 80 cm

№ в каталога: 6384

102.00 лв На склад
custom block1
Батут с дръжка Jump 80 cm, страхотен продукт за вашата градина. Този детски батут развива двигателните движения и мускулатурата на вашето дете, под формата на игра.  Модел градински батут изработен от качествени материали. Подарете едно такова изкушение за деца, и инвестирайте в многобройни усмивки на вашето дете!!! Разгледайте категорията ни детски  батути и разгледайте нашите предложения.


Батут с дръжка за придържане и развлекателни упражнения. Дръжката може да се свали при необходимост и да се постави отново.

Батута притежава най-висок стандарт за безопасност и сертификати в съответствие с най-строгите критерии  (EN-71 норма) на германската TÜV NORD изпитателна лабораторията и ASTM Internacioal. Тръбите са изработени от поцинкован метал, а отскачащата повърхност от високоустойчив на UV лъчи материал, изработен в САЩ.
размери 80 х 80 cm
височина на трамплина 30 cm
максимално натоварване 30 kg
теглона батута 7.5kg

ДРЪЖКА:
височина: 84 cm - 51 cm, на позиции
ширина на дръжката - 51 cm


Лятото идва и нашето дете е изпълнено с енергия? Представяме ви едно предложение за хиляди усмивки и положителни емоции а именно артикула детски батут. Тези детски батути са максимално обезопасени. Еднакво привлекателни както за малки деца, така и за по-пораснали. Този артикул е изработен от нераждаема стомана на немска фирма и се предлагат модели изцяло обезопасени с еластична и не драскаща здрава мрежа. Препоръчва се родителски контрол при поставянето на детето в батута и внимателното закопчаване на моделите с мрежи. На артикулите без предпазна мрежа препоръчваме налакътници и наколенки, за да избегнете не желани наранявания. Тези градински батути са специално подбрани от нас,за нашите клиенти. В категорията ни батути и детски трамплини ще намерите модели с различни форми цветове и размери. Съобразете се с размерите на които трябва да поставите батута и мястото за съхранение след като не се използва. Нека игрите на открито и закрито започнат с тези толкова атрактивни артикули, които ще изсмучат и последната капка излишна енергия у вашето дете!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget