Бебешка количка 3в1 Hauck Atlantic Plus Trio Set 2017

№ в каталога: 309131

999.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 98.24 лв. на месец

custom block1
Стилната бебешка количка 3в1 Atlantic Plus Trio Set е нов модел комбинирана количка на Hauck, която съчетава всичко необходимо за Вашето бебе на едно място. Тези детски колички са с леко шаси и няколко различни приставки, както и асортимент от полезни аксесоари, които придават цялостния впечатляващ външен вид. Бебешка количка Atlantic Plus Trio Set има голям кош за багаж, който ще Ви бъде изключително удобен при пазаруване или ако трябва да вземете повече аксесоари за Вашето дете. Най-голямото удобство при количка Atlantic Plus е, че се сгъва лесно до компактни размери.

Въртящите се предни гуми са с възможност за заключване посоката на движение. Те са с голям диаметър, комфортни, меко возещи и лесно управляващи количката в завои и маневри сякаш е детска игра. Има лесно маневриране без значение дали ще пътувате из тесни улички, в магазина или сред природата.

Дръжката е телескопично регулируема на дължина и мека на пипане. По този начин родители с различен ръст ще имат удобство докато бутат количката. Има спирачка, която може да ползвате по време дългите или кратки почивки.

Кошът за новородени е една от 3-те приставки, включени в комплекта на Atlantic Plus Trio Set. Благодарение на мекото матраче вътре, защитната обвивка и регулируемият сенник, бебето ще се чувства уютно и ще бъде защитено при промяна на времето отвън. Чрез стабилната дръжка за носене, кошът може лесно да се постави и закрепи в шасито, както и да бъде махнат след това.

Столчето за кола Zero Plus Comfort е с едни от най-добрите характеристики в класа си. То също може да се закрепи или махне от шасито благодарение на което няма нужда да изваждате бебето от него докато го местите от количката в колата си или обратно. Коланът е 3-точков, а иновативната система за защита от страничен удар е с шокоабсорбираща пяна. Под регулируемия сенник и върху омекотеното място за глава детето ще може да си почива, спи или разглежда света. Столчето има махаща се възглавничка за сядане.

Третото оборудване което получавате с тази количка е стилна Седалка. Тя може да бъде обърната в двете посоки на движение. Облегалката е с 3 позиции на наклон, а степенката за крака с 2. По този начин винаги може да намерите най-удобната позиция за сядане или наклон на детето. Коланът е 5-точков.

Характеристики:

- Леко алуминиево шаси
- Широки предни гуми, въртящи се с възможност за заключване посоката на движение
- Телескопична дръжка, регулируема на височина, мека на докосване
- Уютен Кош за новородено с меко матраче, защитна покривка, регулируем сенник и практична дръжка
- Zero Plus Comfort столче за кола с 3-точков колан, иновативна защита от страничен удар с шокоабсорбираща пяна, регулируем сенник, мек подглавник и махаща се подложка за сядане.
- Седалка, която може да се монтира в двете посоки на движение с: 5-точков колан и омекотен предпазен борд, облегалка с 3 позиции на наклон и степенка с 2 позиции на регулиране, разтегаем, махащ се сенник, подложка за сядане с две страни - мека зимна или дишаща лятна
- Всички калъфки могат да се махат лесно и да се перат на ръка
- Всички гореописани аксесоари се закрепят лесно и сигурно за шасито без нужда от адаптер

Предлага се в 3 цвята: Черен, Сив, Черен/Тюркоаз

Комплектът включва:

- Чувалче
- Поставка за чаша

Размери:

- сгъната 97 x 63 x 42 сантиметра
- разгъната 105 x 96 x 63 сантиметра

Тегло: 10.000 килограма
Тегло с опаковка: 23.900 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget