Бебешки кош Cybex Priam Fashion Collection KOI Crystallized 2017

№ в каталога: 518000019

689.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 67.75 лв. на месец

custom block1
Осигурете сигурността и комфорта на Вашето дете с новия бебешки кош от Cybex. Кош за новородено Priam Fashion Collection KOI Crystallized разполага с меко матраче и дъждобран. Тези кошове са задължително допълнение към луксозната детска количка от същата колекция. Предназначени са за деца до 9 килограма.

CYBEX не е само един лидер в безопасността на децата, но се признава и като модна марка водеща до иновативен начин на живот. Със своя свеж подход CYBEX проектира продукти за деца като умело комбинира това с функционални решения за родителите. Продуктите на CYBEX сами по себе си гарантират безопасност, дизайн и функционалност.

Кристали. Спокойствие. Сила и щастие. Новата колекция на CYBEX Fashion Collection KOI съчетава символиката на загадъчното подводно създание от японската митология с най-съвременните технологии, материали и шивашки решения. Подобно на подводното бижу, съвременните и модни съзнателни родители могат да се гмурнат в потока на метрополиса благодарение на CYBEX »KOI«. Прекрасните апликации и бродерии върху уникален отразяващ кристално-сребърен материал хармонизират идеално с всички основни линии на Prêt-à-Porter. Новият PRIAM, MIOS, Cloud Q и  аксесоарите придават живот на това колоритно водно животно, като същевременно помагат на малките да се влязат в света на фантастични мечти.

Коша е подходящ за новородени до 6 месеца (приблизително 9 килограма)

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА ШАСИ И БОРД.

Размери на коша: 92 х 45 х 30 сантиметра
Тегло: 4.700 килограма
Тегло с опаковка: 6.500 килограма

В комплекта е включен дъждобран и меко матраче.

Допълнителни аксесоари за PRIAM - закупуват се отделно:

- чанта за майката
- борд
- зимно чувалче
- комарник
- поставка за чаша
- ски аксесоар
- чадър
- степенка за второ дете

Производител Cybex Германия
Powered by Burptech - FB Like Box widget