Bertoni - Детско легло-люлка DOMINO

№ в каталога: 1

230.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 22.62 лв. на месец

custom block1

Ето нашите предложения на дизайнерски дървени легла, те ще осигурят висока степен на комфорт и уют на вашето дете,изработката и материалите са съобразени с всички европейски стандарти за качество и безопасност.

Един добър избор за съня и комфорта на най-малкия член на семейството ви!!!Описание:детско легло-люлка DOMINO, Bertoni.


Удобно и класическо, дървено легло, което с изчистения си дизайн и различни цветови вариации ще е подходящо за всяка детска стая.

Леглото има люлееща се функция, с възможност за застопоряване;

2 позиции на скарата;

4 бр. големи и удобни чекмеджета;

1 решетка и плътен гръб;


Предлага се в размер за матрак: 60 х 120см;

Външни размери на леглото :124 х 71 х 102 см;

Височина на леглото: 102см;


Производител Бертони, Полша!


Детски легла и кошари –продукт, който е неизменно придружава раждането на всеки един член на нашето семейство. Трансформацията която претърпява детското легло през поколенията са многобройни. Към днешна дата като дизайн този артикул от детската стая на моменти преминава в произведение на изкуството . Те биват дървени, алуминиеви и също така в някои варианти пластмасови. Лидерите доказали се на българския пазар са утвърдени от години.Техните предложения за дървени легла и детски кошари са многобройни. Те задоволяват и най-взискателния клиент, искащ да осигури най-доброто за своето дете и да му осигури необходимия комфорт. В началото на своя живот детето прекарва голяма част от ежедневието в своето легло. За това е важно то да е уютно и комфортно. Oт меки изчистени материали, не позволяващи детето да се нарани. Един от най-добрите варианти за това са дървеното детско легло. Позволяващо трансформации, този модел легло е дългогодишно решение за вашето дете. Най-добрия вариант за детски легла са тези, които порастват заедно с вашето дете. Те преминават от легло, в детско бюро и детско-юношеско легло. Което детето може да използва до 12 годишна възраст. Но ако не разполагате с място или често пътувате. Не по лош вариант са и нашите предложения от детски кошари. Цветни, алуминиеви, леки те са идеален избор за малкото пространство и вашата мобилност. Осигуряващи необходимия комфорт и простор на вашето дете на. Детската кошара определено ще се превърне в любимо място за вашето дете. Очаквайте нашите нови предложения от детски легла и кошари.

Powered by Burptech - FB Like Box widget