Cybex Детска количка Priam Lux Seat Fashion Collection Anna K 2018

№ в каталога: 518001377

2038.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 200.40 лв. на месец

custom block1
Най-новият дизайнерски модел детска количка на Cybex е на Вашето внимание! Страхотно предложение за Вас родители ако искате най-добрия и качествен продукт за Вашето дете. Бебешка количка Priam Lux притежава отличен дизайн, елегантност, стил и удобство. Седалката на количка Priam Lux може да бъде монтирана както по посока на движението, така и с лице към Вас. Има опция до пълно легнало положение, за да се чувства детето комфортно ако му се доспи и така разходката Ви може спокойно продължи. Детски колички Priam Lux могат да се използват до приблизително 4 годишна възраст на детето. Изберете качеството и модерната визия на детска количка Priam Lux Seat Fashion Collection Anna K!

Със Cybex мечтите са големи. Модни фантазии, експериментален дизайн и високи стандарти за качество на материи и производствен процес – всичко това обединява продуктите с тази марка като доказателство за силно желание за успешен живот. Дизайнът е свеж, необикновен и забавен – ето за това става въпрос при Cybex. Брандъд вижда голям потенциал в работата с млади и обещаващи таланти, като така ги повежда по техния път към звездите.

Anna K издига усещането за мода на ново ниво – независимост и индивидуалност. Тук Cybex е точно на мястото си. Елате с нас на приключение в звездното небе и необятната вселена. Там където планети и галактики се реят отвъд време и пространство в безкраен танц с гравитацията – това е вдъхновението на новата изгряваща звезда Anna K за Cybex колекцията и SPACE ROCKET / Космическа Ракета. Взаимодействието между мекота и сила, усещането да се свиеш в своя пашкул или да изучаваш всичко наоколо – всичко това се вижда и усеща в новите MIOS, PRIAM, YEMA TIE и CLOUD Q. Те се превръщат в космически ракети за малките ловци на мечти и звезди. Всяка разходка навън ще бъде в тяхната лична космическа станция. Обратното броене за излитане започна. Bon Voyage! Free your mind.

Характеристики:

- Разполага с голям XXL сенник със защита UVP50+
- Има функцията да бъде на високо, която е съобразена със стандартната височина на маса (80 сантиметра), така че може да се използва като детски стол във заведения и др.
- Предпазен борд, регулираща поставка за крачетата.
- Меки подплатени колани.
- Седалката може да бъде монтирана както по посока на движението, така и с лице към майката.
- Има пълно легнало положение.

Може да се използва от 0 месеца до 17 килограма (приблизително 4 години).

Размери разгъната + шасито с колелата: 95.5 х 57.5 х 45.5 сантиметра
Тегло: 7.200 килограма (само седалката)
Тегло с опаковка: 20.000 килограма

Допълнителни аксесоари за PRIAM- закупуват се отделно: чанта за майката, зимно чувалче, комарник, поставка за чаша, ски аксесоар, чадър, степенка за второ дете.

Производител Cybex - Германия
Powered by Burptech - FB Like Box widget