Cybex Кенгуру за бебе 2 Go Jeremy Scott 2016

№ в каталога: 516302001

259.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 25.47 лв. на месец

custom block1

Cybex Кенгуру за бебе 2 Go Jeremy Scott 2016

 

Кенгуру за бебе Cybex 2 Go Jeremy Scott е подходящо за деца от 3 месеца до около 5 години (3.5-18 кг). Тези бебешки кенгура съчетават ортопедични позиции за носене, функционалност и ергономичен дизайн.  Благодарение на подплатените презрамки и формата на кенгуруто намаляват напрежението в раменете и Ви предоставят по-голям комфорт по време на разходка.

 

Този модел кенгуру на марката Cybex, а именно 2 Go е разработено с помощта на акушерки и ортопеди.

 

Кенгуруто CYBEX 2.GO Ви предлага възможността да носите Вашето бебе по най-естествения начин и да влияете положително върху умственото му и физическо развитие, благодарение на различните позиции за носене.

 

Ергономичната му форма идеално поддържа извитото гръбче на бебето, а възможностите за индивидуално фиксиране гарантират перфектен и сигурен комфорт.

 

Седящото положение на 2.GO може да бъде коригирано спрямо индивидуалните нужди на детето и позволява то да бъде носено в позициите препоръчвани от ортопедите.

 

Ергономичната форма и подплaтените презрамки намаляват напрежението на гърба и осигуряват комфорт при носене посредством оптимално разпределение на теглото на раменете.

 

Може да се пере при 30 градуса.

 

Подходящо е за деца от 3 месеца до приблизително 5 години (3.5- 18 килограма)

 

Производител: Cybex - Германия

 

Тегло на продукта: 1.500 килограма

Тегло с опаковка: 1.500 килограма

Powered by Burptech - FB Like Box widget