Cybex Практична чанта за количка Fashion Collection Anna K Space Rocket 2018

№ в каталога: 518001427

429.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 42.19 лв. на месец

custom block1
Идеалния завършек на колекция Cybex Anna K e удобната чанта за количка Fashion Collection Anna K Space Rocket. Тези чанти разполагат с много вътрешни джобове и непромокаемо отделение. Страхотно предложение за Вас родители ако искате най-добрия и качествен продукт. Изберете качество и модерна визия с новата колекция на Cybex Anna K!

Със Cybex мечтите са големи. Модни фантазии, експериментален дизайн и високи стандарти за качество на материи и производствен процес – всичко това обединява продуктите с тази марка като доказателство за силно желание за успешен живот. Дизайнът е свеж, необикновен и забавен – ето за това става въпрос при Cybex. Брандъд вижда голям потенциал в работата с млади и обещаващи таланти, като така ги повежда по техния път към звездите.

Anna K издига усещането за мода на ново ниво – независимост и индивидуалност. Тук Cybex е точно на мястото си. Елате с нас на приключение в звездното небе и необятната вселена. Там където планети и галактики се реят отвъд време и пространство в безкраен танц с гравитацията – това е вдъхновението на новата изгряваща звезда Anna K за Cybex колекцията и SPACE ROCKET / Космическа Ракета. Взаимодействието между мекота и сила, усещането да се свиеш в своя пашкул или да изучаваш всичко наоколо – всичко това се вижда и усеща в новите MIOSPRIAMYEMA TIE и CLOUD Q. Те се превръщат в космически ракети за малките ловци на мечти и звезди. Всяка разходка навън ще бъде в тяхната лична космическа станция. Обратното броене за излитане започна. Bon Voyage! Free your mind.

Характеристики:

- Подложка за повиване
- Термобокс
- Непромокаемо отделение
- Много вътрешни джобове за разпределение на аксесоари

Лесно може да бъде прикрепена към рамката на Вашата количка PRIAM или MIOS!

Производител Cybex Германия
Powered by Burptech - FB Like Box widget