Дървен пясъчник с покривало - Nature Woody (натурален)

№ в каталога: 10303

158.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 15.54 лв. на месец

custom block1

Дървен пясъчник с покривало - Nature Woody (натурален)


Дървените играчки на пръв поглед изглеждат съвсем обикновенни играчки, но в същото време са едни от най-образователните детски играчки. Като се започне от дървени пъзели, лабиринти, форми, писти за колички, кухни и се стигне до детски дървени къщички и пясъчници. Всички дървени играчки са боядисани с безвредни бои.

Дървените играчки са по-здрави от пластмасовите. Издържат на хвърляне и удряне. Също така са и водоустойчиви, за разлика от хартиените пъзели. Имат значително по-дълъг „живот” от другите играчки. Често пъти се предават от поколение на поколение.

При допир с дървен материал се създава топло и естествено усещане. Звукът, който издават дървените играчки е приятен и естествен. Усещането и звукът на дървените играчки някак си успяват да „впечатлят” повечето деца и те като че ли ги пазят повече.


Една от любимите и занимателни игри за малките деца е играта с пясък. Там могат да изразяват своя характер. Да правят формички с мокър пясък, замъци и тунели.

Когато играта в пясъчника приключи може да го покриете с покривалото, което е включено в комплекта и няма да се притеснявате от вашите домашни любимци.Размери:

Дължина: 130 сантиметра

Ширина: 130 сантиметра

Височина: 27 сантиметра

Powered by Burptech - FB Like Box widget