Детска шейна BIG

№ в каталога: 1

20.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
custom block1
 • Детската шейна е една от играчките,които не остаряват.Tе са модерни както при малки малчугани,така и при юнуши.А защо не и при възрастни(високоскоростната avalanche).Детските шейни претърпяват постоянно развитие.Дизайнерите са нсочили изцяло вниманието си към аеродинамиката на детската шейна и нейната безопасност.Затова и днешните шейни приличат много на професионалните-те са леки,бързи и много цветни.За съжаление много от моделите не разполагат с достатъчно място на седалката,за да може родителя спокойна да придружава своето дете и да го направлява.Нещо което сме сигурни,че в най-скоро време ще бъде отстранено като недостатък при детската шейна.И така,стигнахме до това кой е най-добрия избор за нашето дете?Кой е най безопасния модел детска шейна?Нашите шейни са издържали десетки тестове за безопасност,както и материалите от които са изработени(липса на химикали,предизвикващи алергии).За това остава единствено да изберете варианта шейна,който ще задоволи вашия взискателен вкус и на вашето дете.Разгледайте категорията ни от детски шейни,която предлага огромен избор от модели шейни(чук и гек,шейни с кормило,двойни шейни и слайдери).

  http://www.igra359.bg/cat/79/igri-na-otkrito/84/6eyni


 • За мнения,забележки и идеи използвайте ФЕЙСБУК страницата ни igra359.bg и kikiriki.bg.Очаквайте новите предложения от колекция 2015г. на детски шейни съвсем скоро.СВЕТЪТ НА ВАШЕТО ДЕТЕ зависи от това,което вие родителите ще му покажете!!!

 • Шейна Big ISDS е удобна пластмасова шейна, с която детето ви ще се забавлява през зимните снежни дни. Подходяща е за деца над 2 години. Има въженце за теглене.

  • шейна 
  • въженце за теглене
  • подходяща за деца над 2 години
  • направена от пластмаса

Асортимент от три цвята. Доставка според наличностите. Цената е за 1 брой

Powered by Burptech - FB Like Box widget