ДЕТСКА ШЕЙНА ЛИНО - ЧУК И ГЕК - СПАЙДЪРМЕН

№ в каталога: 1

115.00 лв 99.00 лв На склад
custom block1

Детска шейна СПАЙДЪРМЕН - с удобна и мека седалка. Модел шейна с кормило произведена в българия по технологията на неостаряващата шейна чук и гек. Шейната разполага с метална спирачка и въже за дърпане. Предназначена за деца над две години!!! Детски шейни специално подбрани от нас за вас!

 

Характеристики:

 

Издържа до 120 килограма!!!

Става за возене на възрастен и дете

Изработена от много здрава метална сплав.

Метална спирачка

Въже за дърпане

Кормило

Подсилени задни и предни ски за по-голяма издръжливост при по-високи скорости.

Оребрени ски за по-лесни завои

Предлага се в зелен, син,бял и червен цвят

Тегло: 5.6 кг

Шейната се предлага в червен,син,розов и лилав цвят.

 

 

 

Гаранция: 6 месеца. Магазина разполага както със сервиз така и с консумативи след изтичане на гаранцията!!!

Детската шейна е една от играчките, които не остаряват.  са модерни както при малки малчугани, така и при юнуши. А защо не и при възрастни(високоскоростната avalanche). Детските шейни претърпяват постоянно развитие. Дизайнерите са нсочили изцяло вниманието си към аеродинамиката на детската шейна и нейната безопасност. Затова и днешните шейни приличат много на професионалните-те са леки, бързи и много цветни. За съжаление много от моделите не разполагат с достатъчно място на седалката, за да може родителя спокойна да придружава своето дете и да го направлява. Нещо което сме сигурни,че в най-скоро време ще бъде отстранено като недостатък при детската шейна. И така, стигнахме до това кой е най-добрия избор за нашето дете? Кой е най безопасния модел детска шейна? Нашите шейни са издържали десетки тестове за безопасност, както и материалите от които са изработени(липса на химикали, предизвикващи алергии). За това остава единствено да изберете варианта шейна, който ще задоволи вашия взискателен вкус и на вашето дете. Разгледайте категорията ни от детски шейни, която предлага огромен избор от модели шейни(чук и гек, шейни с кормило, двойни шейни и слайдери).


За мнения,забележки и идеи използвайте ФЕЙСБУК страницата ни igra359.bg . Очаквайте новите предложения от колекция 2015г. на детски шейни съвсем скоро. СВЕТЪТ НА ВАШЕТО ДЕТЕ зависи от това, което вие родителите ще му покажете!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget