Детска кошара с колелца Lorelli SAN REMO 2018

№ в каталога: 10080081803

117.00 лв На склад
custom block1
Ако пътувате често, ако Ви трябва лесно преносима кошара или просто кошара и за спане, и за игра, то новата детска кошара с колелца Lorelli SAN REMO би била идеална за Вас! Тя е лека и функционална детска кошара разполагаща с две нива, като първоначално се използва второто ниво през първите месеци на бебето, а на по-късен етап първото ниво, което може да се използва за игра. Детски кошари SAN REMO са удобни и за пътувания, благодарение на компактните си размери в сгънато положение. Разликата с модела SAN REMO Rocker е, че кошара SAN REMO не притежава люлеещ механизъм. С детски кошари Lorelli SAN REMO получавате необходимата почивка, а Вашето дете ще се чувства защитено и комфортно навсякъде, защото ще е близо до Вас!

Характеристики:

- колелца за лесно придвижване
- подложка за повиване
- подложка
- страничен отвор с цип
- 2 нива: за спане и игра
- сгъва се до компактни размери
- двойно осигурителна система за сгъване
- лесно се транспортира
- сенник с играчки
- чанта за пренасяне

Предлага се в 4 цвята: Бежов, Кафяв, Син и Сив

Материали и поддръжка:

Пластмасовите детайли трябва редовно да се почистват с влажна кърпа.
Не използвайте абразиви.
При нужда използвайте мек сапун и топла вода, за да почистите текстилните части. Прането на чантата може да извършите ръчно в топла вода, без да я гладите. Не използвайте белина.
Съхранявайте продукта в сухи помещения. Не излагайте продукта на атмосферни влияния като вода, дъжд, сняг, влага или слънчева светлина.
Ако използвате кошарата навън, почистете полепналия по краката прах, както и по останалите елементи, тъй като попаднал в механизма на ключалките, може да причини сериозна повреда.
Не поставяйте кошарата в близост до отоплителни уреди, тъй като това може да повреди пластмасовите и текстилни части.

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 716 (Мебели. Несгъваеми и сгъваеми детски легла за използване в домашни условия).

Възраст: 0+ месеца

Тегло: 10.880 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget