Детска количка Cybex Balios S FE VALUES FOR LIFE Respect (Зелена)

№ в каталога: 519000409

949.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 93.32 лв. на месец

custom block1

Детска количка Cybex Balios S FE VALUES FOR LIFE Respect (Зелена)

Детска количка Cybex Balios S FE VALUES FOR LIFE Respect (Зелена) е лимитирана серия с уникален дизайн, предназначена за модерни родители. Мекото возене е гарантирано където и да сте - големите All Terrain гуми осигуряват гладко возене върху всякакви терени. Седалката може да бъде в двете посоки на движение. Мемори бутоните, механизмът за сгъване с една ръка и възможността за напълно легналото положение на облегалката правят Balios S перфектен помощник при отглеждането на Вашето дете. Бебешки колички Cybex са вдъхновени от най-новите модни тенденции, направени с грижа и достъпни в няколко култови нюанси.

ЦЕННОСТИТЕ НА ЖИВОТА – ЗЛАТНА МОДНА КОЛЕКЦИЯ

Големите неща в живота обикновено стартират от съвсем малки. Любов, уважение, издръжливост, доверие, страст и въображение са тези, които дават смисъл на нашето ежедневие. Те насърчават чувството ни за сигурност и увереност. Ние предаваме тези ценности на нашите деца, така че да могат да се превърнат в активни и самоуверени членове на обществото.
Тези ценности присъстват също и в сърцето на Cybex. Те ни вдъхновяват и подтикват всеки ден да разработваме най-добрите продукти за младите семейства.
Така и новата Златна Модна Колекция на Cybex – продуктова линия за родители с въображение и гледна точка. Ние идентифицирахме най-важните ценности в живота и ги трансформирахме в съвременно модно изложение. Резултатът е обширна колекция, която е смела и шикозна, с персонално осезание.

Новата Cybex Златна Модна Колекция е жизнена и индивидуална, също както нашите деца!

Характеристики:

 • От раждането до около 17 килограма (приблизително 4 години);
 • Меко возене на всякакви терени;
 • Възможност за система за пътуване 3 в 1;
 • Механизъм за компактно сгъване с една ръка и стоеж в изправено положение;
 • Широки All Terrain гуми, меко окачване и гладко возене;
 • Седалка в двете посоки на движение;
 • Регулиране наклона на облегалката с една ръка до напълно легнало положение;
 • Материал: Метал, Пластмаса, Текстил;
 • Количката се предлага в 4-ри цветови дизайна: Син, Зелен, Червен и Черен;
 • Ширина: 60 сантиметра;
 • Дължина: 92.5 сантиметра;
 • Максимално тегло: 17 килограма;
 • Ширина сгънат: 41 сантиметра;
 • Тегло с опаковка: 11.200 килограма;
Добавете някое от новите столчета за кола на Cybex или gb и кошът за новородено S и превърнете Вашият Balios S в система за пътуване 3 в 1 за разходки по градските улици или в провинцията. Мекото возене е гарантирано където и да сте - големите All Terrain Wheels осигуряват гладко возене върху всякакви терени. Седалката може да бъде монтирана в двете посоки на движение. Мемори бутоните, механизмът за сгъване с една ръка и възможността за напълно легналото положение на облегалката правят Balios S перфектен помощник при отглеждането на малко дете.

Детска количка Balios S с Кош за новородено Cot S: перфектното легло за из път! 

През първите месеци на бебето (от раждането до приблизително 6-я месец), детската количка трябва да бъде и перфектното легълце за кратък сън навън. Сенникът е със слънцезащитен фактор на материята UPF50+. Дръжката за носене на Коша за новородено се намира до сенника и позволява лесно пренасяне или поставяне в шаси на количката. Матрачето е с мемори пяна и дава опора на тялото. Това е най-големият Кош за новородено на Cybex – той е не само супер просторен, но дава и комфорт и защита на новороденото.

СИСТЕМА ЗА ПЪТУВАНЕ 3-В-1

Шасито на детска количка Balios S може да се ползва като система за пътуване 3в1. Просто изберете кое да прикрепите към него - кош за новородено Cot S, съответната седалка или някое от награждаваните столчета за кола Cybex или gb.

МЕХАНИЗЪМ ЗА СГЪВАНЕ С ЕДНА РЪКА

Когато не ползвате Balios S, лесно можете да сгънете количката с една ръка до компактен пакет с размери 41 х 60 х 75 сантиметра дори със седалка обърната към родителя.

ГОЛЕМИ ALL-TERRAIN WHEELS И ГЛАДКО ВОЗЕНЕ

Големите All-Terrain wheels с окачване на 4 колела осигуряват гладко возене за родителя и детето. От неравни улички до извънградски пътеки - наслаждавайте се на необезпокоявана мобилност където и да сте.

СЕДАЛКА В ДВЕТЕ ПОСОКИ НА ДВИЖЕНИЕ

Изберете в коя посока искате да бъде седалката. Обръщането и става бързо и лесно благодарение на мемори бутоните.

МЕХАНИЗЪМ ЗА НАКЛОН НА ОБЛЕГАЛКАТА С ЕДНА РЪКА

Позициите за наклон на облегалката са 3 и с тях детето е винаги в комфортно положение. Умната функция за регулиране на наклона с една ръка стига до напълно легнало положение, което прави Balios S подходяща още от раждането.

Функции:

Телескопична регулируема дръжка с 4 позиции: Комфортно управление на количката за родители с различна височина.

XXL Сенник - С допълнителна козирка

Просторен Кош за багаж: Може да съхранява багаж с тегло до 5 килограма

Регулируема степенка за крака: За удобна позиция на краката в седнало или легнало положение.

Височината на седалката е колкото на стандартно столче за хранене: Удобство в заведенията за хранене.

Въртящи се предни колела: Посоката на движение може да се заключи при неравни повърхности.
Powered by Burptech - FB Like Box widget