Детска количка със система 2в1 Cybex Eezy S 2018

№ в каталога: 518001191

479.00 лв
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 47.10 лв. на месец

custom block1
Новата детска количка със система 2в1 Cybex Eezy S предлага комфортно пътуване за Вашето мъниче и функционалност за Вас. Тя е изключително компактно и елегантно предложение от Cybex за 2018 година. Детска количка Eezy S е предназначена за динамични родители, които комбинират разходка с пътуване в кола или им се налага често да ползват самолет. С тази количка имате предимство да минавате в тесни улици или пространства, както и да е с Вас в багажното на самолет. Детски колички Cybex Eezy S са идеално решение за родители в движение!

Характеристики:

- Механизъм за сгъване с една ръка
- Компактно сгъване: 25 х 45 х 53 сантиметра
- Лека
- Малка широчина
- Система за пътуване 2-в-1

Не изпускайте детето: благодарение на механизмът за бързо сгъване с една ръка, тази количка се сгъва до компактен, изправен пакет - перфектно решение за ресторанти, в малката кола или коридора у дома. Компактната и широчина прави придвижването през тесни улички и претъпкани места лесно като игра. Eezy е система за пътуване 2-в-1 - това я прави съвместима с кошниците за кола Cybex и gb, което я прави подходяща от ден 1. * Размерите на ръчния багаж може да варират в различните авиокомпании.

Механизъм за сгъване с една ръка - Механизмът за сгъване с една ръка оставя другата Ви свободна за детето, докато сгъвате Eezy S до компактно изправено положение.

Компактни размери в сгънато положение - С размери от само 25 x 45 x 53 сантиметра в сгънато положение Eezy S е продукт, който пести място. Компактна и удобна, тя може да се съхранява в изправено или хоризонтално положение у дома или извън него.

Лека на тегло - Лекотата и компактността на тази количка позволяват лесно маневриране по време на разходките с детето. С тегло от само 5.9 килограма и дръжка, тя е лесна за повдигане и носене.

Тясна - Благодарение на широчината си от само 45 сантиметра с количката ще можете да преминавате спокойно дори през малките магазинчета и тесни улички.

Система за пътуване 2-в-1 - Комфортно пътуване с едно шаси: ползвайте седалката (след 6-я месец) или някое от награждаваните Cybex & gb кошчета за кола (от момента на раждането).

Функции:

- Функция стъпаловиден наклон на облегалката - Осигурява комфортна позиция от седнало до полегнало за дрямка положение.
- Гладко возене с окачване на 4 колела - Осигурява гладко возене за детето и родителя. От неравни улички до препятствия по тротоарите - няма пречка пред Вашата мобилност.
- Сенник - Материята на сенника е със слънцезащитен фактор UPF50+ и допълнителна козирка, която пази от слънце и вятър.

Предлага се в 5 цвята: Син, Черен, Сив, Розов и Червен

Тегло с опаковка: 5.900 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget