Детска лятна къща с ограда - Little Tikes 320104

Безплатна доставка!

№ в каталога: 1

375.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 36.91 лв. на месец

custom block1

Детски къщички на марката Little Tikes- са прекрасно решение за градината и дома.

Градинските къщички на Little Tikes със своите цветове, ще се превърнат в любимо място за вашето дете.

В него то ще създаде един свой детски свят и ще прекара страхотни часове в игра и смях.

Подарете много емоции на вашето дете, с един артикул предлагащ качество на много високо ниво.

Марка доказала се не само в България, но и в Европа.


Играчки Little Tikes е Американски производител на детски играчки, със седалище и производствена база, разположена в Хъдсън, Охайо!!!


изключителна интересна детска къщичка разполагаща с:

с френски тип врата

декоративна ограда

сандъчета за цветя

Подходяща за деца над 1 годинa.

характеристики:


Размери: 204 х 93.5 х 136 см.


Като малки всички деца се опитваме да сглобим свое място на което да прекарваме повече  часове, в игри и разговори. В миналото те бяха от дъски, слама или подръчни материали които се намираха във всеки двор или градина. Понякога доста болезнени начинания, придружени с белези и синини, но определено си заслужаваха! Днес, от безгрижни деца, ние всички се превърнахме в родители, които искаме да осигурим същото щастливо детство на своите малки наследници. И какъв по-чудесен начин от това да им подарим  една детска къща за игра от ново поколение. На българския пазар вече има огромно разнообразие на къщички за децана известни марки SMOBY, LITTLE,  TIKES и др. Те ще ни спестят куп работа и главоболие по измайсторяването им. Остава обаче въпросът: „Каква къщичка е най-подходяща за нашето дете? И заслужава ли си инвестицията която в някои случаи въобще не е малка сума?

Детските къщички се делят на две категории:

Детските къщички за игра са два вида – интериорни и екстериорни. Избора на къщичка за вашето дете зависи от това къде ще бъде разположена къщичката. Трябва да се съобразите с дворното пространство което имате, екстериорните модели са отлично решение. Тук изниква още един въпрос от какъв материал да бъде? И кой е по подходящ и безопасен за нашето де? Пластмасова или дървена къщичка да предпочетем?”


Пластмасовите къщи са направени така, че да издържат буйните игри на малчуганите, меки еластични те предлагат високо ниво на безопасност .Като лесно могат да се превърнат  в интериорни. Като всичко зависи от размера на къщата и от пространството с което разполагате във вашия дом. Определено и дървените, и пластмасовите модели си имат своите предимства. Но  ако заложите на къща направена от дърво,трябва да имате на предвид че за дървения материал се налага да отделяте повече време за поддръжка и определено няма да е толкова издръжлив на метеорологични влияния. Дървените конструкции изискват повече грижи и време с което често не разполагаме в забързаното ни ежедневие. Освен това, къщите от дърво са значително по-скъпи от пластмасовите, по тежки и трудно  преносими. Имайте предвид, че една детска пластмасова къщичка е доста по прагматична от страна на бързо прибиране и пренасяне от едно място на друго или складиране във вашия гараж.

Още едно предимство на къщичките направени от пластмасов материал, е почистването им и издръжливостта им на препарати. А всички ние родителите знаем, колко е важна чистата среда, в която играят нашите малчугани.Можете да рaзгледате нашите предложения от детски къщички на уеб адрес:

 

http://www.igra359.bg/cat/79/igri-na-otkrito/156/detski-ka6ti4ki

 

 

Ако погледнем от прагматична гледна точка на нещата, става ясно че дървените къщички безспорно изглеждат по-атрактивно от пластмасовите. С по солидна конструкция, още повече ако са построени на дърво. Но! Освен високата им цена, която ще се наложи да заплатим, те не са толкова обезопасени и сигурни както пластмасовите!!! Ето защо, пластмасовите модели са по-евтиният и практичен вариант. В крайна сметка обаче, всичко зависи от вас и вашите предпочитания. Надяваме се да сме ви полезни във вашия избор и ви пожелаваме приятно разглеждане на нашите предложения от детски къщички, както за градината така и за вашия дом.Powered by Burptech - FB Like Box widget