Детска триколка B302A, Синя с Удобна Дръжка

Безплатна доставка!

№ в каталога: 1005009

145.00 лв На склад
custom block1

Детска триколка B302A

Този модел детска триколка с родителски контрол ще ви бъде полезен помощник в ежедневното придвижване с вашето дете. С място за багаж в задната част на продукта този модел триколка, ще е помощник в ежедневните покупки или преноса на любимите играчки. Тя e със стабилна и здрава конструкция в комбинация с всякакви удобства за вас и малчугана ви. Триколката е подходяща и за по-малки деца тъй като има предпазен борд. Тя е с голям сенник, удобни степенки за детето и удобна дръжка за родителя. Практичен и удобен сенник.


  • удобна родителска дръжка

  • големи колела

  • поставка за крачета на детето

  • звънец

  • сенник

  • багажник


Детската триколка е неизменен помощник на всеки родител в деликатната възраст, когато детето започва да се движи повече и детската количка става непрактична.

Триколката става неизменен артикул в ежедневието при разходка, пазар и в придвижване на по-дълги разстояния.

Тя дава сигурност със своите си удобства (комфортна седалка, колани, които придържат детето и различни позиции на облегалката на някои модели) .


Детски онлайн магазини WWW.igra359.bg и WWW.kikiriki.bgпредлагат на вашето внимание своята категория детски триколки!!! Детските триколки претърпяват възходяща метаморфоза в своето развитие. Цветни, удобни и с много екстри. Олекотени и със сенници, които да предпазват вашето дете от парещото слънце. Богатия избор на българския пазар от детски триколки (с педали и за яздене), представя марките доказани в Европа и Америка (smart trike, smoby, lexus trike, chic и много други) . Тези марки диктуват модата на детските триколки. Дизайнерските предложения на тези триколки с родителски контрол преминаващи в детско колело порастват заедно с детето ви. Те са алуминиеви и пластмасови, с помпащи или силиконови гуми, с дишащи материи на седалките. Търсещи максимален комфорт на родителя и на вашето дете докато го придвижвате от една точка до друга. При някои модели на детски триколки има богат избор от екстри, като поставка за бебешка чаша, играчки прихванати за кормилото разнообразяващи вашето дете и място за багаж (при някои модели). За препоръки, мнения и забележки моля използвайте нашите ФЕЙСБУК страници igra359.bg и kikiriki.bgВашето мнение е важно за нас!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget