Детска триколка ROADRACER - STIGA

№ в каталога: 1

139.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
custom block1

Roadracer е новата разработка с иновативни решения и уникален дизайн на шведската марка STIGA. Триколката има здрава конструкция, която е съобразена с теглото и, което гарантира, че вашето дете ще се справя лесно с тежката задача да върти педалите и да получи най-доброто от играта с нея.

Триколката Stiga Roadracer разполага с регулирурмо кормило и седалка. В рамката има оставено място за родителски контрол, който се закупува отделно и винаги може да бъде добавен в последствие.

Също така триколката разполага с иновативна система наречена свободно колело. След нейната активация предното колело се върти без педалите, което е идеално решение за по-малките дечица.

Регулиране на височината на кормилото

Регулиране на наклона и височината на седалката

Система свободно колело

Възможност за поставяне на родителски контрол

Меки и безшумни колела, произведени от специален материал

Кош за багаж

Произведена в швеция!!!


Детската триколка е неизменен помощник на всеки родител в деликатната възраст,когато детето започва да се движи повече и детската количка става непрактична.

Триколката става неизменен артикул в ежедневието при разходка,пазар и в придвижване на по-дълги разстояния.

Тя дава сигурност със своите си удобства(комфортна седалка,колани,които придържат детето и различни позиции на облегалката на някои модели).


Детски онлайн магазини WWW.igra359.bg и WWW.kikiriki.bg предлага на вашето внимание своята категория детски триколки!!!Детските триколки претърпяват възходяща метаморфоза в своето развитие.Цветни, удобни и с много екстри.Олекотени и със сенници,които да предпазват вашето дете от парещото слънце.Богатия избор на бълагарския пазар от детски триколки(с педали и за яздене)представя марките доказани в Европа и Америка(smart trike,smoby,lexus trike,chic и мн.други).Тези марки диктуват модата на детските триколки.Дизайнерските предложения на тези триколки с родителски контрол преминаващи в детско колело порастват заедно с детето ви.Те са алуминиеви и пластмасови,с помпащи или силиконови гуми,с дишащи материи на седалките.Търсещи максимален комфорт на родителе и на вашето дете докато го придвижвате от една точка до друга.При някои модели на детски триколки има богат избор от екстри,като поставка за бебешка чаша,играчки прихванати за кормилото разнообраяващи вашето дете и място за багаж(при някои модели).За препоръки,мнения и забележки моля използвайте нашите ФЕЙСБУК страници igra359.bg и kikiriki.bg.Вашето мнение е важно за нас!!! 

Powered by Burptech - FB Like Box widget