Детски акумулаторен мотор 12V Ducati Hypercross

№ в каталога: 1

980.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 96.37 лв. на месец

custom block1

Акумулаторен мотор 12V Ducati Hypercross

 

Представяме Ви електрически мотор 12V Ducati Hypercross! Ducati Hypercross е мотор подходящ за деца над 3 години, който развива скорост до 8 км/ч. Електрически мотори Ducati притежават уникален дизайн със стилни детайли и предлагат незабравими емоции! Зарадвайте Вашето дете с невероятен подарък благодарение на мотор Ducati Hypercross, който е проектиран да бъде удобно и лесно управляем от всички деца.

 

Точно като истински мотор, Ducati Hypercross дава страхотни емоции, а шофирането е много лесно! За да се ускори скоростта, трябва само да се завърти  дръжката, за да спре – да се притисне  лоста на спирачния педал, намиращ се зад дясната поставка за крака. Гумените колела предлагат превъзходно сцепление.

Моторът е уникален със своите безброй стилни детайли, като клаксон, широко матово стъкло и преден фар, който отразява светлината, създавайки впечатлението, че е включен! Но това не е всичко!

3-те странични куфара предлагани като стандартно оборудване, допринасят за приключенски вид. Два са сменяеми, за транспортиране на предмети по време на фантастичните приключения на детето. Те могат да бъдат украсени с включените стикери за един наистина международен вид. И ако нещо се обърка, основният багажник съдържа комплект с инструменти, за да се отстрани всякакъв проблем: отвертка, чук, гаечен ключ и тресчотка.

 

Ducati Hypercross може да се движи на две скорости – бърза или бавна, които се коригират чрез бутон, разположен отстрани на резервоара под седалката. Моторът е оборудван с помощни колела (отстраними), които са идеални за малки и неопитни шофьори. Здравото кормило от лакирано желязо осигурява здрав захват при каране офроуд, а гумираните дръжки  и предпазители, защитават пръстите и ръцете от двете страни.

 

Ducati Hypercross е проектиран да бъде управляван удобно от всички деца независимо от тяхното телосложение: краката, ръцете и багажника имат цялото пространство от което се нуждаят. Моторът е оборудван с широка анатомична седалка и с играчка ключ за запалване.

 

Характеристики:

 

- големи възможности за стръмни и неравни терени

- места: 1

- скорости: 2 напред (3,8 и 7,6 км/ч)

- двигатели: 2

- движещи се колела: 1

- клаксон

- наклон 10%

- ръчно подаване на газ

- гумени колела

- помощни колела (отстраними)

- спирачка на педал

 

Всички електромобили са в комплект с батерия и зарядно устройство.

Powered by Burptech - FB Like Box widget