Детски батут с външна мрежа BUBA 12FT/ 366 см

№ в каталога: 1

549.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 54.04 лв. на месец

custom block1

Детски батут с външна мрежа 366 см

 

Детски батут с външна мрежа 366 см. е страхотен продукт за Вашата градина. Този детски батут развива двигателните движения и мускулатурата на вашето дете, под формата на игра.  Модел градински батут изработен от качествени материали. Подарете едно такова изкушение за деца и инвестирайте в многобройни усмивки на Вашето дете!!! Разгледайте категорията ни детски батути и разгледайте нашите предложения.

 

Батутите BUBA са изключително устойчиви на атмосферни влияния и предназначени за целогодишна употреба в градината, в задния двор или в парка. Подходящи са за деца и за възрастни, за всеки, който обича да се забавлява или да спортува . Те са перфектно допълнение към спортната дейност във всяка възраст .

Батутите BUBA гарантират забавление, безопасност и удобство. Те  са произведени от висококачествени материали, под солиден технически контрол на производствения процес и внимание към детайла. Подложката за скачане е произведена от устойчив полипропилен и въглеродни влакна.

Скачането на батут е преди всичко забавно и приятно упражнение! Чистят въздух и изгорените калории са допълнителни предимства на този продукт.

Докато активно спортувате върху батута, Вие получавате:

- Забавление и физически упражнения в същото време, че са едно и също здравето

- Подобряване на физическото състояние

- Подобряване на  белодробната функция

- Подобряване на координацията

- Изгарянето на излишната мастна тъкан

- Разпускане

- Подобряване на кръвообращението

- Рехабилитация на крайниците и ставите

- Развиване на хармонична фигура без претоварване на ставите

Характеристики:

- Диаметър: 365 см

- Ширина: 365 см

- Обща височина: 240 см от земята

- Височина на подложката за скачане - 80 см от земята

- Максимално натоварване: 150 кг

- Неръждаеми крака и тръби на рамката

- Пружини -  72 бр (3,1×120 мм)

 

Лятото идва и нашето дете е изпълнено с енергия? Представяме Ви едно предложение за хиляди усмивки и положителни емоции а именно артикула детски батут. Тези детски батути са максимално обезопасени. Еднакво привлекателни както за малки деца, така и за по-пораснали. Този артикул е изработен от нераждаема стомана на немска фирма и се предлагат модели изцяло обезопасени с еластична и не драскаща здрава мрежа. Препоръчва се родителски контрол при поставянето на детето в батута и внимателното закопчаване на моделите с мрежи. На артикулите без предпазна мрежа препоръчваме налакътници и наколенки, за да избегнете не желани наранявания. Тези градински батути са специално подбрани от нас, за нашите клиенти. В категорията ни батути и детски трамплини ще намерите модели с различни форми цветове и размери. Съобразете се с размерите, на които трябва да поставите батута и мястото за съхранение, след като не се използва. Нека игрите на открито и закрито започнат с тези толкова атрактивни артикули, които ще изсмучат и последната капка излишна енергия у Вашето дете!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget