Детски картинг с педали Bolt (Зелен)

№ в каталога: F648

100.00 лв На склад
custom block1

Играчките с педали са едни от най-интересните за децата. Удобни за яздене, те са средство за придвижване на Вашия малък човек. Големият избор на играчки с педали дава възможност да зарадвате Вашето дете и да му подарите играчка в най-различни варианти. Един от тях е детски картинг с педали Bolt. Детските картинги с педали помагат на децата да укрепнат физически докато играят. Картинг с педали Bolt е цветен картинг, който ще задържи вниманието на Вашето дете за дълго време.

 

Този продукт представлява картинг кола с педали, подходяща за деца на възраст от 3 до 8 години с максимално тегло до 30 килограма. Колата се движи напред и назад чрез педалите и може да се спре чрез ръчната спирачка, разположена над дясната задна гума. Картингът е с големи пластмасови гуми и удобна и широка седалка.

Тези играчки са подходящи и за кинезетарапевтични упражнения, тъй като при тях не се изискват максимални усилия и позволяват на детето да не се откроява от останалите деца,докато се провежда терапията под форма на игра.

 

Характеристики:

 

- Детски картинг с педали

 - Пластмасови гуми

 - Подходящо за деца от 3 до 8 години

 - Максимално натоварване до 30 килограма

 

Размери: в - 50, д - 90, ш - 49 сантиметра

Размери с опаковка: в - 27, д - 83, ш - 52 сантиметра

Тегло: 6.500 килограма

Powered by Burptech - FB Like Box widget