Детски картонени кутии 3в1 Green Lullaby Multi Box

№ в каталога: 1

118.00 лв На склад
custom block1

Детски картонени кутии 3в1 Green Lullaby Multi Box

 

Детски картонени кутии 3в1 Green Lullaby Multi Box представляват 3 отделни кутии, които могат да се използват за детско столче, учебно средство и кутия за съхранение. Тези картонени кутии са изработени от рециклирани материали и са напълно безвредни за Вашето дете. Друго предимство на картонени кутии Green Lullaby, е че издържат тежест до 50 килограма.

 

"Multi Box" е 3в1 комбинация от кутия за съхранение, детско столче за сядане и учебно средство.

 

Комплектът от три броя кутии "Multi-Box" е изцяло направен от подсилен вълнообразен картон. Въпреки, че е създаден за деца, като детски стол за сядане може да носи тежест до 50 килограма.

 

"Multi box" можете да използвате и за да учите детето си за формите, числата или буквите. "Multi box" е изцяло рециклируем, направен е предимно от рециклирани материали и и има уникално нетоксично „зелено” защитно противопожарно покритие на водна основа.

 

"Това е съвременната ми интерпретация на класическите ABC блокове. Вкъщи, отпечатаните изображения, заедно с мултифункционалността им (сядане, съхранение, игра) правят тези кутии особено любими за децата. А и за мен също!"

(Йонатан Фактор, графичен и бранд-дизайнер)

 

Тегло: 5 килограма (за трите куба общо)

Размери в сглобен вид: 27 х 27 х 27 сантиметра (за всеки от трите куба)

Размери на опаковката: 81 х 60 х 8.7 сантиметра

Powered by Burptech - FB Like Box widget