Детски ролери Fit 5, сини

№ в каталога: 8321736

149.00 лв На склад
custom block1
Детски ролери Fit 5

Предназначение: за напреднали деца от 10 до 16 години, които карат ролери за разходка или за преходи в продължение на 1-2 километра.Ролерите за разходки за уверени в карането деца, които искат да се пързалят по-бързо.


Качество на плъзгане : Алуминиева шина за големи колела: 76 мм 80A, лагери ABEC 7. Възможност за монтиране на колела с диаметър 80 мм (само за размери 35/38 и 38/41).

Алуминиева шина : Осигурява твърдост за по-голяма ефективност.

Комфорт : Полугъвкав пантоф с подсилване от пяна за дълготраен комфорт, проветрива мрежа, за да останат краката сухи по-дълго време.

Поддръжка : Ролерите се обуват лесно, благодарение на прости и ефикасни велкро ленти за стягане, осигуряващи чудесен захват на крака: Микрометрична катарама в горната част, за по-добра прецизност + велкро лента на глезена за добро прилепяне на крака в обувката + връзки, който позволяват нагласяне на пантофа към крака.


Регулируем пантоф 4 размера : Как става регулирането на 4 размера? Регулирането става на 3 етапа:

  1. Отворете лостчето.

  2. Дръпнете предната част на пантофа.

  3. Затворете лостчето. Благодарение на тази система ролерите ще служат на детето ви повече от един сезон. Регулируеми на 4 размера. Кракът ми расте, ролерите – също.

Защо регулируем размер? : За да се чувства детето добре в ролерите, важно е те да бъдат подходящи за крака му. Две основни неща: избягвайте прекалено тежките ролери, защото те не са подходящи за физическите възможности на детето, както и твърде големите, които предразполагат към движение на крака в обувката, водещо до лоша стойка и затруднения в управлението.

Каишка за носене : Пренасят се лесно благодарение на каишката в задната част на пантофа.

Управление на спирането : Класическа спирачка с гумен тампон, може да се монтира на левия или на десния ролер.

Правно известие : Сертификати: EN13843, клас A (стандарт за ролери за възрастни, до 100 кг)

Powered by Burptech - FB Like Box widget