Детски стол за кола GB Idan Fashion Day Dream 2018

№ в каталога: 617000271

459.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 45.14 лв. на месец

custom block1
Представяме Ви иновативния дизайн на новият детски стол за кола GB Idan Fashion Day Dream! Красивият външен вид на столче Idan се съчетава с висока степен на защита и иновативни елементи. Подсигурено е със L.S.P. System за защита от страничен удар и Isofix база за лесно и безопасно инсталиране. Столчета за кола GB Idan са иновативно решение и предлагат най-високо ниво на сигурност за Вашето дете!

Безопасността на Вашето дете е наш най-висок приоритет – Idan и Idan i-Size са перфектната комбинация от най-високо качество, стандарти за безопасност и чист, елегантен дизайн. Функции като L.S.P. системата и енергоабсорбиращия корпус предлагат максимум защита в случай на катастрофа. Проектирани от водещи експерти в тази индустрия, двете столчета за кола са удобни и надеждни.

Система за пътуване

Idan пасва на Maris без допълнителни адаптери. Детското столче за кола е съвместимо с други колички на GB и Cybex.

XXL Сенник “Пашкул”

Големият сенник се спуска над корпуса на детското столче за кола и осигурява защита от слънце, вятър, дъжд и замърсяване.

Защита, която расте с детето

Регулируемата облегалка за глава е проектирана да се намества, докато детето расте. Системата от колани оставя в миналото досадното и безкрайно нанизване на каишки. Коланите имат меки поставки за по-голямо удобство. С възможност за почти хоризонтална позиция за новородени и бебета благодарение на сменяща се подложка.

Основа

Ключова част от аксесоарите на Idan е практична база с лесна и безопасна инсталация. Базата „щраква” в детското столче за кола и няма нужда да бъде допълнително обезопасявано с колани.

Характеристики:

- Линейна система за защита от страничен удар (L.S.P. System)
- Подложка, която се може да се отстрани, когато бебето порасне, за по-голям комфорт
- 11 позиции за регулиране на височината на главата с интегрирани водачи за три-точковите колани
- Интегриран сгъващ се сенник с UV50+ слънчева защита
- Част от система за пътуване с колички GB и други марки
- Isofix база - лесно и безопасно инсталиране само с един клик
- Материята може да се пере на 30 градуса без центрофуга

Тази иновативна система за пътуване се допълва с линейна система за защита от страничен удар, полулегнало положение вътре в колата и XXL сенник с UVP50 + защита от слънцето.

С 11-те позиции за регулиране на височината на облегалката за глава на кошницата за кола едновременно се променя дължината на предпазните колани и ъгълът на сядане. В резултат на това, кошницата за кола расте с детето Ви.

L.S.P. СИСТЕМА - при страничен удар

Линейна система за защита при страничен удар (L.S.P. System), заедно със здравият корпус, абсорбират силата на удара при страничен сблъсък.

Линейната система за защита при страничен удар може да бъде регулирана индивидуално. Силата на най-първите удари при катастрофа се прехвърля от разгънатия протектор, обърнат към вратата, до корпуса на стола. Материалите и гъвкавата структура на кошницата поемат силата на удара и я отвеждат далеч от бебето.

РЕГУЛИРУЕМА НА ВИСОЧИНА ОБЛЕГАЛКА ЗА ГЛАВА В 11 ПОЗИЦИИ
В комбинация с линейната система за защита при страничен удар, регулируемата на височина облегалка за глава е перфектно допълнение към защитата при страничен сблъсък на кошницата за кола.

С новите 11 позиции за регулиране на височината на облегалката, дължината на вградените 3-точкови колани се променя автоматично, при наместване на облегалката за глава. Това премахва нуждата от допълнително регулиране на коланите и намалява риска от грешки при ползване.

СГЪВАЕМ, ИНТЕГРИРАН XXL СЕННИК, КОЙТО ПРИЛЯГА НА ФОРМАТА НА КОШНИЦАТА ЗА КОЛА перфектна защита от слънце и вятър.

За максимална защита на кожата на бебето, сгъваемият XXL сенник отговаря на строгия австралийски стандарт за защита от слънцето (UVP50+).

Интегрираният, просторен сенник елегантно се скрива на фона на кошницата. Може да бъде разгънат допълнително за перфектна защита срещу вятър и дъжд.

Използвайки елементарен адаптор, столчето за кола Idan може лесно да се монтира на всички колички GB, освен Pockit, както и на други марки. Така леките и компактни колички се превръщат в комбинирани колички, които предлагат мобилност, пестене на пространство и лесно решение за живота в града и на път.

Размери: 68 х 44 х 35-57 сантиметра

Тегло: 4.700 килограма

Подходящо за деца от 0 до 13 килограма (приблизително 18 месеца)

Производител GB Германия
Powered by Burptech - FB Like Box widget