Детски Велосипед Z6 PUKY ЧЕРВЕН 16

№ в каталога: 4213

370.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 36.38 лв. на месец

custom block1

Страхотно детско колело модел Велосипед PUKY Z6 16" - червен. Внимателно подбран от нас заради изключителния си дизайн и високото си качество на изработка. Един изключителен модел колело на марка, доказана в Европа и на българския пазар. Подарете този детски велосипед и нека игрите започнат.


Характеристики:


Велосипед PUKY Z6 16" - червен

Децата притежават по-големи възможности, отколкото си представяте - особено ако ги оставите да ви ги покажат. Това е мотото на PUKY.
И именно заради това, велосипедите на PUKY са така добре проектирани и безопасно конструирани. Детето ви ще може да упражнява запазването на равновесието си, въртенето на педалите и насочването с кормилото и ще се научи да координира всички тези движения едновременно с велосипедите наPUKY.
Безопасността е навсякъде - предпазната каска безспорно е необходима, но също толкова необходими са и всички останали обезопасяващи компоненти, типични за PUKY. Рамката с нисък профил позволява лесно прекрачване, а геометрията й, съобразена с детската физиология осигурява едно наистина безопасно каране.

 

"Z 6 " е подходящ за деца:
- на възраст от 3 г.
- с височина от 100 см.

 

Основни характеристики:
- Съчмени лагери с квадратни оси за движението, педалите, кормилото и колелата.
- Рамка с нисък профил.
- Регулируема ръчна спирачка с челюсти, подходяща за деца. 
- Контра на педалите.
- Алуминиеви джанти.
- Комплект за безопасност на PUKY: звънец, мек предпазител на кормилото, гумени ръкохватки на кормилото с предпазен външен кант, преден и заден светоотражатели, пластична защита по ръбовете на предния калник. 
- Предпазител на веригата.
- Прахово боядисване на конструкцията. 
- Без остри ръбове. 
- Тегло на велосипеда: 9,5 кг.

 

Размери:

Сертификат за безопасност:


* Най-ниска височина на седалката от земята: 50 см.
- Височина на рамката: 26 см. 
- Гуми: 16"


Продуктът отговаря на 
изискванията за безопасност
в Германия.

 

Гаранция на продукта:

Продуктът има 2 години гаранция за производствени дефекти от датата на купуване след активиране на гаранцията чрез интернет регистрация. Гаранцията не покрива нормалното износване на части и елементи, които подлежат на амортизиране и при правилна употреба.Магазинът разполага със сервиз и консумативи след изтичане на гаранцията!!!Онлайн магазини igra359.bg и kikiriki.bg представят на своите настоящи и бъдещи клиенти категорията ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕДИ-КОЛЕЛА. В категорията ни можете да разгледате последните модели детски колела-велосипеди. Те са многоцветни, безопасни и леки. Моделите са на водещи производители и вносители. В категорията ще намерите много наши предложения за най-малките, малко по големи и пораснали деца.  Детските велосипеди традиционно са интересни за децата. Затова и производителите им се надпреварват постоянно за нови решения като цветове и дизайн на детското колело. Те ги украсяват с различни цветове или герои присъстващи в детските филмчета. Но на първо място е безопасността на конструкцията на детското колело. Предлагат се модели с и без помощни колела. Седалките са максимално удобни и ергономични. Категорията, на която ви обръщаме внимание е доста разнообразна и се надяваме да задоволи вкуса и на най-взискателния родител. И така, стигнахме до ползите от детското колело? Детското колело в множеството от случаите се разглежда само като цветна играчка, но то има и други приложения. На първо място развива двигателните функции и укрепва мускулатурата на вашето дете под формата на игра. На второ място спомага за по-доброто социализиране на вашето дете с останалите предмети и хора, които го заобикалят-най-вече други деца, които среща в парка или улицата. Детските велосипеди са полезни в много различни сфери за вашето дете и намират широко приложение в детските игри.За жалост инвестицията на един детски велосипед в повечето пъти е сериозна и се налага да изберете подходящия модел за вашето дете доста внимателно, което да използвате максимално дълго време и най-вече съобразено с възрастта и времето в което то ще бъде използвано. За мнения и забележки моля използвайте фейсбук страниците ни igra359.bg и kikiriki.bg.


БЛАГОДАРИМ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget