Детско акумулаторно бъги Beach с ЕVA гуми 12V/червено

№ в каталога: DMD-268A

567.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 55.76 лв. на месец

custom block1

Акумулаторно бъги с две скорости, което може да карате по неравни терени, благодарение на меките EVA гуми. Амортисьорите, които са на четирите колела ще направят возенето много комфортно. Тези акумулаторни бъгита имат бърза и бавна скорост. С мощната си 12 волтова батерия детето Ви ще развие скорост до 8км/ч. Активни светещи фарове и стопове в тъмните часове. Детско бъги с вградени мелодии и музикален клаксон, а за допълнителна музика има MP3 и USB вход. Огледалата са допълнителен аксесоар, за да следите по- добре обстановката на пътя (декоративни).

 

Характеристики:

 

Меки гуми (EVA)

Амортисьори на всички колела

Светещи фарове и стопове

USB-вход и mp3-вход

Бърза, бавна скорост

Максимално натоварване: 35 килограма

Два двигателя по 45W

Акумулаторна батерия: 12v/7ah

Вградени мелодии и клаксон

 

Размери:

Дължина -116 см.

Ширина - 80 см.

Височина - 64 см.

 

Предназначено за деца от 2 до 7 годишна възраст!

 

Цветове:

n  Бял

n  Червен

 

Внимание!!! На пазара се предлагат копия на лицензираните акумулаторни коли, които нямат нищо общо с оригинала, както и влаганите в тях части са различни и ниско качествени. Не правете компромис с цената и купувайте само от оторизирани лица.

 

 

Гаранция: 6 месеца на електромоторите или на фабричен дефект, забелязан при първото използване на автомобила. След изтичане на гаранцията, онлайн магазин igra359.bg разполага със сервиз и консумативи за всеки вид акумулаторна кола (гуми, акумулаторни батерии и зарядни)!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget