Детско столче за автомобил 9-36кг Cosatto ZOOMI PIXELATE

№ в каталога: 1

299.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 29.40 лв. на месец

custom block1

Детско столче за автомобил 9-36кг Cosatto ZOOMI PIXELATE

Детско столче за автомобил 9-36кг Cosatto ZOOMI PIXELATE предлага много функционалност и екстравагантна визия! Ще се грижи за сигурността на Вашето дете при пътуване, при това нежно и удобно от 9 месечна възраст до 36 килограма, тъй като обхваща възрастови групи 1, 2 и 3. Предпазните колани са комфортни благодарение на меки вложки и има регулираща се част за главата. Столчета за кола Cosatto носят в себе си усещане за свобода и цветна мисъл, усещане за близка връзка със света на детето и неговите, чисти детски мечти.

Характеристики:

  • Столчето обхваща Група 1, 2 и 3 за деца от 9 до 36 килограма;
  • В по-голямата група облегалката на столчето може да бъде свалена и то да се използва като бустър подложка;
  • Предпазни колани на самото столче с меки вложки;
  • Регулираща се на височина предпазна част за главата;
  • Комфортно подплатени подлакътници;
  • Монтира се по посоката на движение с помощта на 3 точковия предпазен кола на автомобила;
  • Quick система за бързо монтиране и освобождаване;
  • 5 точков колан за безопасност с закопчалка за бързо освобождаване;
  • Отговаря на изискванията на ECE R44 / 04;
5 причини за да си купите ZOOMI

Възраст на пътуването - Няма нужда да купува отделно. От малък до висок, Zoomi е там за пълноценно пътешествие - плъзгаща се, обърната напред, монтиране на предните и задните седалки.

Изключително регулируема - с преобразуване на седалката, 2 части за обръщане на седалката с растящо уголемяване и 5 позиции за облегалка за глава - Zoomi е нарастващ стълб за сигурност.

Подплатен протектор - С подложка за корема и гръдния кош, плюс удобни подплатени подлакътници, Zoomi е плюшено мече наистина, но не му казвайте, че го казваме. 

Свалящите се пране тапицерии поддържат увеличение zooming.

Усещане за сигурност - Поставянето на 5-точков обезопасителен колан с ключалка за бързо освобождаване за домашно време и пластове подплата около здраво ядро, Zoomi е здрава ядка на върха на силите си.

Пътуващ спътник - И когато неуморниият въпрос бъде зададен "Стигнахме ли вече ?" ще има само "Благодаря на Zoomi". Работата е свършена.

Zoomi е автомобилна седалка от група 1,2,3, подходяща от 9kg до 36kg (9 месеца - 12 години). Коланите за седалки за коли са придобили напълно ново ниво на сигурност. Изследванията показват, че повече от 70% от децата излизат от коланите за кола, като има риск за тежки наранявания. Това е неприемливо. Cosatto са измислили решението.     

Системата Brand New Cosatto Anti-Escape е разработена съвместно с производителите на оригиналната, всепризнатата система за захващане "5 Point Plus". В тестовете 9 от 10 деца не могат да се измъкнат от системата за предпазване от изплъзване Cosatto. По-безопасно за детето. По-сигурни сте. По-безопасни пътища.

36 месеца гаранция
Powered by Burptech - FB Like Box widget