Детско столче за хранене Juicy – бежово

№ в каталога: 1

85.00 лв На склад
custom block1

Столче за хранене Juicy – бежово

 

Столче за хранене Juicy е предназначено за деца от 6 месеца до 3 години или 15 килограма. Тези столчета за хранене са изключително компактни и лесни за съхранение и пренасяне. Мека подложка, която може лесно да се свали, за да се почисти. Регулируема табла в 3 позиции на дължина. Петточковите коланище гарантират сигурността на детето.

 

Характеристики:

 

Столчето е предназначен за деца до 15 кг (6-36 месеца).

 

Столчето е с уникален дизайн и лека и лесно преносима конструкция. То е оборудвано с 5 - точкови предпазни колани и мека подложка на седалката, която може лесно да се свали и почисти.

 

Таблата за хранене се регулира до 3 позиции на дължина. Тя лесно се фиксира към стола чрез коланче, разположено в предната част на седалката.

 

Основата на седалката е със специални отвори, които осигуряват по - добра циркулация на въздуха към меката подложка.

 

Продуктът е оборудван и с прибираща се поставка за крачета - за да я освободите, трябва да я плъзнете надясно и  издърпате напред към Вас.

 

Столчето може да се сгъне във форма, която позволява лесното му транспортиране от стая в стая или при пътувания. Седалката е оборудвана и с ръкохватка за по-лесно пренасяне.

 

Инструкции за сгъване:

 

Приберете поставката за крачета; - освободете таблата за хранене от фиксиращото ремъче; - вдигнете я над облегалката за гръбчето и докато придържате облегалката, плъзнете бутона в задната основа на седалката наляво и го натиснете; - издърпайте облегалката леко нагоре и я натиснете напред. Основите ще се приберат автоматично една към друга. - завъртете таблата за хранене зад облегалката и леко я натиснете, докато се фиксира, за да не изпада при транспортиране.

 

Предлага се в червен, зелен и бежов цвят.

Тегло: 5.800 килограма

Powered by Burptech - FB Like Box widget