Детско столче за кола 0-18кг Cybex Sirona Plus 2017

№ в каталога: 517000069

999.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 98.24 лв. на месец

custom block1

Запознайте се със стилното, детско столче за кола Cybex Sirona Plus от колекция 2017, подходящо за деца от раждането до 18 килограма. Тези столчета за кола ще изпълнят изискванията Ви във всяко едно отношение. В новото столче Sirona са използвани всички водещи технологии в областта на детската сигурност, обединени в един продукт. Получило е много награди и отличия в различни тестове и изложения. Най-важното признание обаче си остава това на родителите!

Cybex съчетава най-важните характеристики за детските столчета за кола и детските колички, а именно безопасност, дизайн и функционалност!

 

Характеристики:

 

- Може да се монтира в двете посоки на движение. Посоката обратна на движение (назад) се смята за най-безопасна за транспорт на малки деца в колата. След 9 месечна възраст може да се монтира по посока на движението (напред), тъй като приблизително тогава децата порастват толкова, че вече няма място за крачетата в посока назад. Тогава ползвайте регулируемата, предпазна възглавница за безопасност. Тя наподобява издут airbag, който поема силата на удара по цялата си площ, без детето да се чувства ограничено в свободата на движенията си. В случай на инцидент, в сравнение с коланното обезопасяване, при възглавницата напрежението и травмата върху врата са по-малки. Не е необходимо да я закопчавате с колана на автомобила. Експерти препоръчват да оставите столчето монтирано назад колкото може по-дълго време.

- L.S.P. Система за защита в случай на страничен удар - без значение в коя посока на движение е монтирано столчето, тя поема силата на удара на много ранен етап. Може да бъде индивидуално регулирана според позицията на столчето и вида на превозното средство.

- Регулиране наклона на столчето в 7 позиции, само с една ръка.

- 10 позиции за височина на облегалката на главата.

- 5-точков колан

- Лесно качване и слизане

- Лесен IsoFix монтаж

- Система за въртене на 360 градуса - улеснява ежедневието на родителя, премахва болките в гърба. Лесно сменяте посоката на возене - напред или назад, без да се налага да изваждате столчето от автомобила. Слизането и качването също е много лесно, тъй като столчето може да бъде завъртяно в желаната посока само с един клик.

 

Предлагат се аксесоари, които може да закупите отделно:

 

- IsoFix водачи, които предпазват тапицерията на автомобила

- летен калъф

- подложка за новородени

- удължител за опорен крак

 

Plus версия: Plus версията получава своя характерен облик благодарение на  здравия плат с диагонално вплетени нишки в деним ефект.

 

Подходящо за деца на възраст 0 месеца до 4 години.

 

Доказано е, че столчетата за кола, обърнати обратно на посоката на движение, намаляват риска от нараняване при челен удар с повече от 80% в сравнение с конвенционалните обърнати напред столчета с 5-точкови колани.

 

Тегло: 16.000 килограма

Тегло с опаковката: 17.800 килограма

 

Производител Cybex, Германия

Powered by Burptech - FB Like Box widget