Детско трансформиращо се легло-люлка TREND Plus TREND PLUS Бяло/Розово

№ в каталога: 1

370.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 36.38 лв. на месец

custom block1

Бебешко легло-люлка

- Предназначено за матрак 110х62х10 см (матракът е включен в комплекта). 
- Застопоряване на люлката. 
- 3 нива на подматрачната рамка.

леглото може да се трансформира в: А - юношеско легло, ученическо бюро, многофункционален шкаф; В - бебешко легло; юношеско легло, многофункционален шкаф

 

Юношеско легло:
- Предназначено за матрак 110 х 62 х 10 см (матракът не е включен в комплекта).
- Регулиране на гърба на леглото във височина.
- Две чекмеджета с увеличен обем.
Многофункционален шакф:
- Габаритни размери - 42х71х62 см.
- Монтиране в ляво или дясно.
- Плот за повиване.
- Ракла с капак с вградена дръжка и безшумно затваряне.

 

Детски легла и кошари– продукт, който е неизменно придружава раждането на всеки един член на нашето семейство. Трансформацията която претърпява детското легло през поколенията са многобройни. Към днешна дата като дизайн този артикул от детската стая на моменти преминава в произведение на изкуството . Те биват дървени, алуминиеви и също така в някои варианти пластмасови. Лидерите доказали се на българския пазар са утвърдени от години. Техните предложения за дървени легла и детски кошари са многобройни. Те задоволяват и най-взискателния клиент, искащ да осигури най-доброто за своето дете и да му осигури необходимия комфорт. В началото на своя живот детето прекарва голяма част от ежедневието в своето легло. За това е важно то да е уютно и комфортно. Oт меки изчистени материали, не позволяващи детето да се нарани. Един от най-добрите варианти за това са дървеното детско легло. Позволяващо трансформации, този модел легло е дългогодишно решение за вашето дете. Най-добрия вариант за детски легла са тези, които порастват заедно с вашето дете. Те преминават от легло, в детско бюро и детско-юношеско легло. Което детето може да използва до 12 годишна възраст. Но ако не разполагате с място или често пътувате. Не по лош вариант са и нашите предложения от детски кошари. Цветни,алуминиеви, леки те са идеален избор за малкото пространство и вашата мобилност. Осигуряващи необходимия комфорт и простор на вашето дете на. Детската кошара определено ще се превърне в любимо място за вашето дете. Очаквайте нашите нови предложения от детски легла и кошари.

 

http://www.igra359.bg/cat/116/legla-i-ko6ari/118/darveni-legla

http://www.kikiriki.bg/cat/116/za-detskata-staq/118/detski-darveni-legla-i-ko6ari

 

колекция 2015г съвсем скоро. За мнения, предложения и препоръки можете да ни пишете на нашите ФЕЙСБУК страници igra359.bg и kikiriki.bg.

Powered by Burptech - FB Like Box widget