Двустранна магнитна дъска Woody (Английски букви)

№ в каталога: 90637

48.00 лв На склад
custom block1

Дървени играчки Woody са изработени от качествени материали, оцветени с безвредни бои и предлагат високо качество за безопасност за Вашето дете. Играчки Woody са предпочитан подарък от всеки родител и подходящи за всяко дете, защото помагат в развитието им по отношение на моторни умения, обучение, комуникация и психологическо развитие. Дървени играчки и игри Woody предлагат богато разнообразие от играчки за всеки малчуган.

 

Двустранна магнитна дъска Woody е детска магнитна дъска, която от едната страна е черна, а от другата бяла. Предимството на тези дъски е, че детето може да избира с какво да пише или рисува. Дървена дъска Woody е подходяща за деца над 3 годишна възраст. Зарадвайте Вашето дете с интересен и полезен подарък!

 

Дъската лесно може да се закачи на стената на подходяща за детето височина. Дъската е двустранна от едната страна е черна с възможност за писане с тебешири, а от другата страна е бяла с възможност за писане с маркери за дъска. Някои от буквите са повече от един брой, така че детето да има възможност да съставя кратки думички.

В комплекта са включени тебешири, маркер и гъбичка за изтриване.

Буквите са изработени от дърво в ярки основни цветове.

 

Материал: Дърво, Магнити

 

Размери на буквите: 4.5 сантиметра

Размер на дъската: 43 х 30 сантиметра

Тегло: 1.060 килограма

 

Играчката е подходяща за деца над 3 години.

Powered by Burptech - FB Like Box widget