Елегантен кош за количка Cybex GB Maris Fashion Day Dream 2018

№ в каталога: 617000275

699.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 68.74 лв. на месец

custom block1
На Вашето внимание представяме новия елегантен кош за количка Cybex GB Maris, който съчетава иновации и гъвкавост във функциите сиСтрахотно предложение за Вас родители ако искате най-добрия и качествен продукт за Вашето дете. Кош за новородено GB Maris е предназначен за детска количка Cybex GB MarisКош GB Maris може да използвате до приблизително 9 килограма на Вашето дете. Изберете качество и модерна визия с новата стилна колекция на Cybex GB Maris!

КОМФОРТЕН КОШ ЗА НОВОРОДЕНО
Незаменим компаньон в големия град - Maris олицетворява нов тип транспортиране благодарение на комбинацията от иновации и гъвкавост във функциите. Прикрепете коша за новородено към шасито Maris с едно изщракване. Шасито е с компактната ширина от само 54 сантиметра и лесно минава през вратите на метрото, асансьори или тесните пространства в супермаркета. Лесно се пренася с дръжката за носене и може да се сгъне до пакет с малки размери, когато не го ползвате.

ПРОСТО КРАСИВ
Елегантният външен вид на Maris се постига благодарение на висококачествена жакардова материя с блестящи нюанси на цветовете.

ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ
Създаден да пасне в шасито Maris само с едно изщракване, кошът за новородено е незаменим компаньон.

ДАВА КОМФОРТ И ЗАЩИТА
Сенникът и дъждобранът защитават детето от външните условия, а мекото матраче и материите висок клас дават комфорт вътре.

Функции:
- Дръжка за носене - Вградена в сенника
- Материи даващи комфорт - Висококачествени и здрави материи
- Супер меко матраче - С мемори пяна

Подходящ от раждането до приблизително 6 месеца (до тегло 9 килограма)

Предлага се в 2 варианта: Cot r silver fox grey, Fashion day dream

Размери: 84 х 44 х 62 сантиметра
Тегло с опаковка: 4.400 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget