Електрическа помпа за изцеждане на кърма Gentle Touch

№ в каталога: XN-D207

85.00 лв На склад
custom block1

Електрическа помпа за изцеждане на кърма Gentle Touch е много лека и удобна помпа за кърма, както за употреба, така и за пренасяне. Тази помпа за кърма притежава най-необходимите функции, от които имате нужда, особено при забързано ежедневие. Електрически помпи за кърма Gentle Touch притежават 10 степени на стимулация, 3 степени на честота и 15 степени на изцеждане.

 

Характеристики:

 

- Тих мотор, осигуряващ дискретност.

- Лека и удобна за пренасяне, поради компактния си размер.

- С мек оребрен силиконов накрайник, осигуряващ комфорт.

- LCD дисплей

- Лесна за почистване.

 

Електрическата помпа за кърма на Cangaroo е с различни степени на контрол на силата на изпомпване, клапа за нежно изпомпване и мек масажиращ накрайник.

 

Продуктът е с 2 основни режима на работа: цикъл масаж или така наречената стимулация - 10 нива и 3 степени на честота.

 

Потребителят може да нагласи по този начин най-подходящата честота на изцеждане и стимулация, тъй като обхвата на силата на изцеждане варира от 7 до 16 KPa, с честота от 70 до 90 пъти/ минута.

 

Цикъл изцеждане - 15 нива с 3 степени на честота. Потребителят може да нагласи най-подходящите степени и честота на изцеждане, тъй като силата на изцеждане варира от 10 - 45 KPa. Помпата осигурява много от функциите, които динамичната майка търси и е перфектна по редица причини: изцеждане и съхранение на кърмата, докато сте далеч от Вашето бебе (например на работа).

 

Облекчаване на напрежението в гърдите, поради твърде голямо количество кърма. Например в случаите, когато навиците на хранене на Вашето дете се променят, поради приемането на повече твърди храни.

 

Поддържане на секрецията на мляко, когато се налага временно да спрете да кърмите детето. Например, да изцедите млякото, което не е подходящо, докато сте под лечение с медикаменти.

Powered by Burptech - FB Like Box widget