Глава за звукова четка за зъби Philips Sonicare InterCare

№ в каталога: 1

33.00 лв На склад
custom block1

Глава за звукова четка за зъби Philips Sonicare InterCare

 

Отнема само 60 секунди! Глава за звукова четка за зъби Philips Sonicare InterCare е предназначена за чувствителни зъби и венци. Тези глави за четки за зъби достигат по-дълбоко между зъбите и помагат до 6 пъти повече за премахването на плака в сравнение с обикновена четка за зъби. С почистващите системи на Philips лесно ще си създадете здравословен навик и ще се радвате на здраве на устната хигиена.

 

Стандартна глава InterCare за звукова четка за зъби.

 

Достига по-дълбоко между зъбите.

 

По-добро почистване между зъбите за здрави венци.

 

С усъвършенствана технология с по-дълги снопчета, InterCare помага за премахването на до 6 пъти повече плака между зъбите в сравнение с ръчна четка за зъби и за подобряване здравето на венците само за две седмици.

 

Проектирани за почистване на междузъбните пространства, грижа за венците и полиране.

 

InterCare има иновативна конструкция на косъмчетата за насочена грижа за здравето на устата: почистване на междузъбните пространства, грижа за венците и полиране. Особено дългите светло зелени косъмчета изчеткват плаката дълбоко между зъбите, тъмнозелените косъмчета премахват плаката по линията на венците, а белите косъмчета отстраняват повърхностни петна за естествено по-бели зъби.

 

Снопчетата без закотвяне позволят по-гъсто разположение на косъмчетата .

 

InterCare разполага със снопчета без закотвяне за 34% повече косъмчета в сравнение с традиционните снопчета със защипване.

 

Снабдена със снопчета, които постепенно се обезцветяват при употреба и напомнят кога е време да подмените главата. Препоръчва се подмяната на главата с нова на всеки 3 месеца.

 

Подходяща за употреба със следните звукови четки за зъби Philips Sonicare:

 

- FlexCare+

- FlexCare

- HealthyWhite

- EasyClean

- Diamond Clean

- Flexcare Platinum

 

Съдържание:

 

- 2 броя компактна глава InterCare за четки за зъби Philips Sonicare с предпазна капачка за хигиенично пренасяне

Powered by Burptech - FB Like Box widget