HAPE - Дървена количка-проходилка

№ в каталога: 1

156.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 15.34 лв. на месец

custom block1

Детска проходилка-детските проходилки изцяло са

насочени за подобряване на двигателните функции на детето и неговото настроение.Във възраст,която вашето дете не е укрепнало и постоянно се движи, проходилката ще му помогне да направи своите първи стъпки.Те са със модерен дизайн.Алуминиеви,пластамасови,дървени и др.Цветни, музикални и напълно обезопасени те ще помогнат на детето ви да опознае околния свят, докато прави своите първи стъпки.Оборудвани с всички механизми за безопасност(против преобръщане)те ще дадат сигурност на вашето дете в ежедневните игри, докато крачетата му са готови за самостоятелните стъпки.Нашите проходилки са издържали десетки тестове за поносимост от страна на материлите от детето(противоалергични).Очаквайте колекция 2015г,които можете да разгледате на-

http://www.igra359.bg/cat/127/prohodilki-i-bandjita/128/detski-prohodilkiЗа предложения,препоръки,и забележки моля използвайте фейсбук страниците ни igra359.bg и kikiriki.bg.Вашето мнение е важно за нас!!!


HAPE - Дървена количка-проходилка. Цветна и забавна количка с образователни елементи, които ще развиват новите умения на детето. Тази количка ще го кара да се чувства стабилно докато изследва света.

Подходящо за деца над 6 месеца

Дошло е време нашето дете да направи първи крачки,но не без помоща ни,ето нашите предложения от цветни и оригинални проходилки,музикални и красиви,те са създадени изцяло да помогне на вашето дете да укрепне,и да направи своите първи крачки без мама.

Нашите проходилки не са само активна гимнастика за развиване на крачетата на вашето дете,те са и незаменими играчки,и забавление вашето дете, докато изпълнявате ежедневните си домакински задължения,и същевременно да сте близко до вашето дете.

    Powered by Burptech - FB Like Box widget