Hauck Раница за бебе 4-Way Carrier Black 2018

№ в каталога: 581025

130.00 лв На склад
custom block1
Удобно, ергономично и безопасно е носенето на бебе с новата ергономична раница Hauck 4-Way. При него тежестта се разпределя между раменете и кръста, за да се разпредели правилно тежестта. Бебешко кенгуру 4-Way е с регулируеми раменни ремъци и колан за тазобедрената става. Тези ергономични раници са предназначени за деца до 12 килограма и са подходящи за всеки сезон. Бебешкото кенгуру е практично решение за носене на бебе, което осигурява максимален контакт с Вашето дете.

Характеристики:

- за бебета от 6 месеца до 12 килограма
- 4 позиции на носене
- меки раменни ленти, които разпределят теглото на детето и облекчават раменете
- мека и подплатена основа
- плътно обхваща детското телце
- добра дълбочина

Може да се закрепи лесно и да бъде използвано по няколко различни начина или да се носи индивидуално. Закрепеният лигавник може да се свали и почисти лесно. Ако желаете да носите детето си лице в лице, просто отворете ципа на ергономичната седалка. По този начин бебето Ви ще седи в правилната позиция, близо до Вас. Позволете на бебето Ви да опознае обкръжението си като го обърнете и затворите ципа. Също можете да носите бебето си на гърба, както би искало. Когато искате да носите детето си странично, трябва да прикрепите включения колан към носача. Така ще получите желаната от Вас позиция.

Вътрешната седалка е регулируема по височина и осигурява комфорт за бебето Ви. Има и регулируеми каишки.

Вашето дете ще се чувства щастливо и сигурно в тази уютна раница на бебета. Той или тя може да Ви чувства по всяко време и да отиде с Вас навсякъде. Можете да носите бебето си близо до тялото си в две различни варианти. Започнете с лице към Вас. По-късно Вашето бебе може да се обърне напред и любопитно да опознае своята среда.

Носете детето си ергономично, правилно, удобно и безопасно в носача. Двупосочното кенгуру също отнема напрежението от ежедневието Ви с малкия ви човек. Това прави много по-лесно изкачването по стълбите, возенето в автобуса или грижата за домашните работи. Раницата е особено лека и сгъваема, така че можете да я вземете навсякъде. Тя гарантира на Вашето детенце чувство за сигурност и расте заедно с него.

Напълно подплатена, така че детето Ви да може да седи удобно и да го носите в комфорт, без да ви наранява гърба. Също така има луксозно залепване, което предпазва главата, врата и гърба на детето Ви. Страничната подложка в областта на главата я поддържа, има и катарами за регулиране на ширината. Подплатената зона на тазобедрената част може да бъде индивидуално регулирана със закопчалки, което Ви позволява да адаптирате бебешкото кенгуру към размера на Вашето дете по всяко време. В същото време можете да се уверите, че позата на детето Ви е подходяща за възрастта и е правилна. Мястото около отворите на краката е с допълнителна подложка, за да издържи напрежението от краката. Може да се ползва през лятото и зимата, благодарение на терморегулиращия се памук.

Когато детето Ви е по-голямо и иска да изследва обкръжението си, го обърнете с лице напред. Сгънете облегалката за глава, за да осигурите допълнителна опора на детето Ви.

Всичко остава на мястото си. Раменните ремъци се движат зад кръста на носителя, за да разпределят по-добре теглото на детето. Дължината на раменните ремъци може да се регулира чрез плъзгане на предпазната ключалка. Катарамите също така индивидуално регулират дължината на лентите до височината на ползвателя.

Начини на ползване:

- С лице към майката
- С лице напред
- На гърба Ви
- Странично - от двете страни
- Като допълнителна раница

Тегло с опаковка: 1.130 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget