Hauck Седалка за кола Varioguard Plus IsoFix Black Edition 2017

№ в каталога: 609163

619.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 60.87 лв. на месец

custom block1
Представяме Ви седалка за кола Varioguard Plus IsoFix от най-новата колекция седалки на Hauck! Столчета за кола Varioguard имат възможност да се монтират, както по посока на движението, така и в обратна посока на движението чрез Isofix база с бърз монтаж и демонтаж. Със столче Varioguard получавате най-новите технологии и високо ниво на безопасност за Вашето дете!

Столчето Varioguard на Hauck с включена в комплекта Isofix база позволява не само бърз монтаж чрез базата, но и лесен демонтаж. Столчето може да се монтира и с коланите на автомобила и е отличено с високо ниво на безопасност.

Varioguard - столчето се монтира или обратно на посоката на движение, или по посока на движението с основа Isofix. Основата на столчето се прикрепя към седалката на колата с конектори Isofix или колана на автомобила.

Varioguard е пионер в областта на проектирането и предлага на детето Ви най-новите технологии и високо ниво на безопасност. Столчето за кола отговаря на всички изискванията за безопасно на ECE 44/04.

За разлика от много други столове в групата 0+, се предлага 5-точкова система за предпазните колани и отлични резултати при странични и челни ударни тестове. Тази функционалност значително подобрява комфорта на Вашето дете.

Основата на Isofix е закрепена с опорен крак и съединителите Isofix в колата. Ако колата няма Isofix, столчето се закрепва в колата с предпазния колан.

Характеристики:

- Столче за кола според възрастта: 0-4 години / от раждането до 18 килограма
- Облегалката за глава, регулируема по височина
- Настройка с една ръката в легнало положение (само когато е с лице по посока на движение)
- 5 позиции на наклон на столчето, когато се монтират с лице по посока на движението
- Система за намаляване на страничните удари
- Мемори пяна в областта на главата и страниците
- Текстилни части: микрофибър и мрежа (предотвратява изпотяване и прегряване)
- Високо ниво на сигурност, благодарение на стоманената рамка
- Система за захващане: 5-точкови предпазни колани и подплатена раменна зона

Тегло с опаковка: 17.900 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget