Доставка

Ние знаем колко са нетърпеливи децата, когато става дума за играчки.

ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ НА 1-3 РАБОТНИ ДНИ.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ГР.СОФИЯ НЕЗАВИСИМО ОТ ЦЕНА И КИЛОГРАМИ!!!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ АКУМУЛАТОРНИ КОЛИ И ДЖИПОВЕ ДО ВСЯКА ТОЧКА НА СТРАНАТА!!!

Доставка за цялата страна до личен адрес или офис с куриерска компания ИНТЕРЛОГИСТИКА.

Цената за доставка до офис на Еконт Експрес е с 10% отстъпка от куриерската услуга.

Доставката е безплатна при поръчки над 100лв, при условие, че пратката НЕ НАДВИШАВА 5 кг. Във всички останали случаи важи описаното по долу.

Работим със собствени куриери, както и куриерски фирми Еконт Експрес и ИНТЕРЛОГИСТИКА. По наша преценка избираме една от двете фирми. Ако клиент държи на определена куриерска фирма, то той заплаща цялата сума по доставката, според ценовата листа на съответната фирма.

При поръчка на обемисти играчки - къщи, пързалки, акумулаторни коли, багери, трактори и фадроми с педали, триколки и други много обемисти играчки - доставката се определя според обема на кашона. Наш служител ще се свърже с вас и ще уточните всеки детайл относно цената за доставка и възможните начини за постигане на по-ниска цена (изпращане до офис, опаковане във фолио без кашон и други.)

Всички цени в електронен магазин “Igra359.bg”” с включен ДДС

Igra359.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите.При допуснати технически грешки при публикуване на цените Igra359.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Igra359.bg  се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

 Уважаеми клиенти на Igra359.bg искаме да Ви информираме,че цените,продуктите и снимките се обновяват на всеки 24 часа,възможно е даден продукт да не е актуализиран,за което ние имаме грижата да Ви информирам преди да бъде задействана поръчката Ви,като Вие запазвате правото да се откажете,ако не Ви удовлетворява цена/снимки/описание след актуализиране.
 
ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
 
  Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
 
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.
 
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:
 
-- Плащане при доставка -- наложен платеж (при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера).

-- Плащане с ПОС терминал

-- Плащане по банков път

Powered by Burptech - FB Like Box widget