Условия за ползване

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "КЕНДИ СВЯТ" ЕООД (наричан по-долу IGRA359.BG) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Igra359.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един  линк или бутон, разположени на страниците на Igra359.bg (с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия". РЕГИСТРАЦИЯ-НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРИ ПОРЪЧКА
 
  При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.
 
ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ
 
  Личните данни, които Igra359.bg получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Igra359.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от горе описаните.
Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на igra359.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.
 
ПОРЪЧКА
 
  Регистрация за поръчка не е задължителна.
Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.
 
ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
 
  Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.


Powered by Burptech - FB Like Box widget