Инхалатор Breath Easy

№ в каталога: CN-400

70.00 лв На склад
custom block1

Инхалатор Breath Easy

 

Инхалатор Breath Easy е висококачествен, компресорен апарат, предназначен за подобряване и облекчават при възпаление на горните дихателни пътища. Тези инхалатори са подходящи за цялото семейство в домашни условия. За по-голяма ефективност при лечение може да се доверите на инхалатор Breath Easy!

 

Инхалаторът Breath Easy e висококачествен апарат, който превръща течните лекарства в аерозол.

 

Продуктът се използва за лечение и облекчение на: възпаление на горните дихателни пътища; хрема, кашлица, пресипнал глас; алергични симптоми и затруднено дишане; астма и бронхит.

 

Той е средство за увеличаване ефективността на лечението и е подходящ за домашно лечение и може да се използва от цялото семейство.

 

Инхалаторът се характеризира със следните качества: ефикасна респираторна терапия; лесен за употреба и почистване; изключително тих режим на работа.

 

В комплекта са включени:

- Маска за деца

- Маска за възрастни

- Тръбичка за въздух

- Накрайник за уста и небулизаторна чашка

 

По време на процеса на небулизация, лекарството се превръща в пара под въздействието на скоростно впръскване. Процесът не включва електромагнитни вълни, магнитни полета или загряващ процес, което не променя химическите свойства на лекарството и неговото действие. При употреба на инхалатора, лекарствените форми проникват по-лесно в дихателната система и спомагат за по-доброто лечение и възстановяване на дихателните пътища, скъсявайки времето за терапия. По време на лечение с инхалатора, медикаментите циркулират в дихателните пътища, като достигат до най-долните участъци на дихателната система - бронхеоли и алвеоли.

 

Спецификации на продукта:

- Минимално напрежение: 220V

- Честота: 50/60 Hz

- Мощност: 160 VA

- Максимално и минимално налягане: 60 - 130 кРа.

- Условия за употреба на апарата:  30 мин. включен / 30 мин. изключен

- MMAD: 2.0 микрона

- Капацитет на небулизаторната чашка: 6 мл.

- Ниво на шума при 50 см: под 40 dB

- Скорост на небулизация: 0.2мл/мин

- Големина на небулизаторни частици: 0.5 до 5 микрона

 

Тегло: 2.000 килограма

Размер: 57 x 38 x 26.5 сантиметра

Powered by Burptech - FB Like Box widget