Акумулаторна кола или що е то?
Акумулаторна кола-що е то и има ли то почва у нас?
Тази реплика беше много актуална преди години,а и днес за повечето ни непознати неща.
На първо място са ползите от една такава акумулаторна играчка. Повечето родители искат да зарадват своето дете, но това не е само една стъпка към която трябва да подходите прибързано. Тези акумулаторни коли често притежават огромен ресурс от екстри. Музикални, светещи, люлящи се а сега и със собствени фм-радио или мп-4 дисплей, на който могат да гледат детски филмчета. Впечатляващо нали? Но истинската полза от тези детски коли, се размива в тези многобройни екстри с които детето определено се разсейва. А колата има простички неща с които да помогне на нашето дете тоест, неговата концентрация финни двигателни движения и най-вече самостоятелността!
При така изброените по-горе качества и екстри, нашия екип препоръчва да не се избира най-музикалната или най-лъскавата детска акумулаторна кола а просто най-удобната за вашия джоб. Често тези играчки са доста скъпи и не рядко се чупят след гаранционно, защо ли?
Ми защото са пълни с електроника, повечето от която е недомислена и несъобразена с детските рефлекси и липсата на усет у малките деца. Те често удрят или натискат по-силно,за което не можем да ги виним естествено. Да не забравяме и че вскички детски коли на българския пазар(до една) са от производител китай. И ниската цена определено влияае на качеството! Което малко ни опревергава в по-горно казаното.  Сега да обърнем внимание на търговците на тези играчки! Не закупувайте които не притежават фискален бон, от търговци които са неоткриваеми (нямат официален сайт или търговски обект). Често пъти такива търговци забравят недобранамерно да ви предадат фискален бон а с това отпада автоматично претенците ви за рекламационни  условия! А това е задължително при толкова скъпи и чупещи се играчки, защото това са преди всичко играчки!
Е, с това приключихме с нашата консултация и дано сме ви били полезни.
Можете да разгледате нашите предложенияв категорията ни:
 
https://www.igra359.bg/cat/79/igri-na-otkrito/83/akumulatorni-koli-i-djipove
 
Powered by Burptech - FB Like Box widget