Детски шейни за щури детски дни

 

Детски шейни за щури детски дни

 

Постепенното застудяване навън тихо ни нашепва за настъпването на най-приказния период в календарната година. И малки, и големи са затаили дъх в очакване на първия крехък снежец. Коледната елха, накичена с безброй гирлянди и играчки, отново ще блесне пред изненаданите очички на най-малките членове от семейството. Вълшебната атмосфера у дома и навсякъде около нас сякаш се разлива, а това ни подсеща и за най-сладката част от зимата - безгрижните игри в снега!

За разлика от нас, големите, малките сладури мечтаят за скачане в снега, сътворяване на снежни човеци и скоростно спускане с детски шейни! Хоп-подскок и хайде в пухкавия снежец! Време е да покажем на приятелчета от блока каква супер-готина детска шейна мама и тати са купили!

И най-хубавото е, че детската шейна може да бъде в пъстри цветове като червено, синьо, дори зелено! Малките калпазани ще забравят да лудуват у дома и да обръщат къщата наопаки. Разбира се, това ще бъде подаръкът от белобрадия старец. Ех, който е слушал през изминалата година, ще получи сладурска детска шейна от мама и тати!

Детска шейна с турбо елемент за весели игри в снега!

 

А знаете ли, скъпи родители, че можете да зарадвате детето си с модерна Turbo Jet детска шейна? Не се притеснявайте –модерната детска шейна е напълно безопасна. Изделието предлага максимална стабилност, противоплъзгаща настройка за по-голяма безопасност и подсилена облегалка, подходяща и за по-големи деца!

И най-вече, детската турбо шейна е изработена от анти-алергична система и релефна повърхност за весело спускане дори по стръмни участъци!

Разбира се, моделът е олекотен и разработен така, че да издържа до 50 кг.

Нека децата лудуват, нека се смеят и веселят с най-модерната детска шейна от Дядо Коледа!

Време е за шури зимни дни с най-бързите, модерни и безопасни детски шейни!

Взимайте шейните и да видим кой ще бъде победителят в състезанието по спускане в снега!

Е, скъпи родители, коя шейна избрахте за малкия си малчуган? 

Powered by Burptech - FB Like Box widget