Кош за бебе Cybex Mios Fashion Collection KOI Crystallized 2017

№ в каталога: CARRYCOT-KOI

609.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 59.89 лв. на месец

custom block1
Новата колекция Fashion Collection KOI Crystallized на Cybex отговаря на всички модни тенденции. На Вашето внимание е кош за бебе Cybex Mios! Удобен и уютен, той е предназначен специално за Вашето бебе. Кош за новородено Mios се комбинира с рамата на количка Mios с помощта на адаптери. Дава най-добра безопасност и комфорт на новороденото през първите месеци от живота му!

Кристали. Спокойствие. Сила и щастие. Подобно на подводното бижу, съвременните и модни съзнателни родители могат да се гмурнат в потока на метрополиса благодарение на CYBEX »KOI«. Прекрасните апликации и бродерии върху уникален отразяващ кристално-сребърен материал хармонизират идеално с всички основни линии на Prêt-à-Porter. Новият PRIAM, MIOS, Cloud Q и аксесоарите придават живот на това колоритно водно животно, като същевременно помагат на малките да влязат в света на фантастични мечти.

С кош за новородено Mios Вашето дете може да спи във ергономично правилната напълно легнала позиция върху изключително мекото матраче от мемори пяна. С помощта на бутоните »Memory-buttons« лесно и сигурно се поставя върху рамата на количката, на мястото на седалката, която може да бъде обърната напред или назад. Благодарение на вградената към разтегаемия сенник дръжка, носенето извън количката е много лесно. Материята на сенника е със слънцезащитен фактор UPF50+.

Подходящ за новородени до около 6 месечна възраст и тегло до 9 килограма.

Размери:
- външни: 55 х 42 х 84 сантиметра
- вътрешни: 17.5 x 32 х 70 сантиметра

Тегло с опаковка: 4.100 килограма

Цената е само за кош за новородено.

Производител Cybex Германия
Powered by Burptech - FB Like Box widget