Кошара с колелца на 2 нива Lorelli SAN REMO Rocker (Cute Kitten) 2018

№ в каталога: 10080091805

124.00 лв На склад
custom block1
Новата кошара с колелца на 2 нива Lorelli SAN REMO Rocker е специално предназначена за Вашето новородено! Сгъваема кошара на две нива SAN REMO Rocker е лека и функционална кошарка, която разполага с две нива, като първоначално се използва второто ниво през първите месеци на бебето, а на по-късен етап първото ниво, което може да се използва за игра. Кошара SAN REMO е удобна и за чести пътувания, благодарение на компактните си размери в сгънато положение. Има и двойно осигурителна система. С детски кошари SAN REMO Rocker получавате необходимата почивка, а Вашето дете ще се чувства защитено и комфортно навсякъде, защото ще е близо до Вас!

Характеристики:

- колелца за лесно придвижване
- подложка за повиване
- подложка
- страничен отвор с цип
- 2 нива: за спане и игра
- сгъва се до компактни размери
- двойно осигурителна система за сгъване
- лесно се транспортира
- сенник с играчки
- чанта за пренасяне
- люлеещ механизъм

Предлага се в 4 цвята: Бежов, Кафяв, Син и Сив

Материали и поддръжка:

Пластмасовите детайли трябва редовно да се почистват с влажна кърпа.
Не използвайте абразиви.
При нужда използвайте мек сапун и топла вода, за да почистите текстилните части. Прането на чантата може да извършите ръчно в топла вода, без да я гладите. Не използвайте белина.
Съхранявайте продукта в сухи помещения. Не излагайте продукта на атмосферни влияния като вода, дъжд, сняг, влага или слънчева светлина.
Ако използвате кошарата навън, почистете полепналия по краката прах, както и по останалите елементи, тъй като попаднал в механизма на ключалките, може да причини сериозна повреда.
Не поставяйте кошарата в близост до отоплителни уреди, тъй като това може да повреди пластмасовите и текстилни части.

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 716 (Мебели. Несгъваеми и сгъваеми детски легла за използване в домашни условия).

Възраст: 0+ месеца

Тегло: 11.490 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget