Колело без педали PUKY- LR M жълто

№ в каталога: 4060

129.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
custom block1

Велосипедите без педали на PUKY представляват интересна алтернатива на класическите тротинетки. С тях може да въведете детето в света на движението на възраст от две години и половина, като същевременно ще го подготвите и за неговия първи велосипед. 

 

"LR M " е подходящ за деца:
- на възраст от 2 г.
- с височина от 85 см.

 

Основни характеристики:
- Рамка с нисък профил за по-лесно качване на детето.
- Специална ергономична седалка, съобразена със специфичните движения на детето при ходене.
- Регулиращи се на височина седалка и кормило.
- Сачмени лагери на колелата и кормилото.
- Висококачествени гуми от мека плътна пяна (220х50).
- Безопасни гумени ръкохватки на кормилото с предпазен външен кант.
- Стъпенка за стъпване с краката.
- Прахово боядисване на конструкцията. 
- Без остри ръбове.
- Тегло на велосипеда: 3,6 кг.

 

Рамери:

Сертификат за безопасност:


* минимална височина на седалката над земята: 29 см.


Продуктът отговаря на 
изискванията за безопасност
в Германия.

 

Гаранция на продукта:

Продуктът има 2 години гаранция за производствени дефекти от датата на купуване след активиране на гаранцията чрез интернет регистрация. Гаранцията не покрива нормалното износване на части и елементи, които подлежат на амортизиране и при правилна употреба.


Балансиращият велосипед навлезе в последните години у нас като артикул,който помога за по-добро развитие на двигателните способности на нашите деца,както и кординацията.

Детето се наслаждава на колелото без да му се налага да се съобразява с педали,движи се свободно докато укрепне,и е съвсем готово да се справи със съпротивлението на педалите при истинското колело.


Детски онлайн магазини igra359.bg и kikiriki.bg представят своята категория

БАЛАНСИРАЩИ КОЛЕЛА.Категорията предлага продукти на водещи производите,като марките PUKY,KinderKraft,SMART TRIKE и не чак толкова известни на европейския пазар като марка AURORA.Балансиращия велосипед е не само забавно превозно средство.То е безкрайно полезно за вашето дете,развиващо баланса,концентрацията и мускулатурата на вашето дете.Балансиращият велосипед прави прехода по-плавен към детски велосипед с педали,а крачетата на детето по-подготвени за натоварването при специфичните педали при добре познатия ни велосипед с педали.Детското балансиращо коело е първият сблъсак на детето със самостоятелното придвижване на по-дълги разстояние.За това е препоръчително то да бъде обезопасено с протектори и каска-предпазител,които ще помогнат да избегне нежелани наранявания.Категорията ни предлага богата избор от балансиращи велосипеди,които ще задоволят и най-взискателния родител.Те се предлагат в безброй цветови гами,леки са и можете лесно да ги сглобите.За препоръки,забележки и мнения.Моля използвайте фейсбук страниците ни igra359.bg и kikiriki.bg.Вашето мнение е важно за нас и е показател за нашата работа!!!


БЛАГОДАРИМ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget